Nästa kulle (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2016-11-25
Förlag
Solentro
Dimensioner
5 x 150 x 215 mm
Vikt
144 g
ISBN
9789175653297

Nästa kulle

Häftad,  Svenska, 2016-11-25
166
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ett kinesiskt talesätt säger att "när förändringens vindar blåser, bygger vissa väderkvarnar medan andra bygga skyddsrum"!

Under hela min karriär har jag haft förmånen att stödja "väderkvarnarsbyggare": Företagare med en brinnande passion för att få sina idéer och drömmar att komma till liv: fighters som går från ingenting, når stjärnorna och mer än något annat: Människor som inte drivs av pengar och berömmelse, utan av lusten att göra en skillnad och att "visa världen", att de har rätt.

Johan är en av dem.

Och det kanske du också är: Står inför livsförändrande beslut som du är på väg in i - eller kanske låst i en utvecklingsprocess, du ännu inte hittat en väg ut ur!?

Då bör du läsa den här boken!

"Nästa Kulle" kommer inte bara uppmuntra dig att sätta igång - eller gå vidare - den kommer även visa dig hur!

Denna bok är kompendiet, som utgör högskoleexamen, du aldrig tog er eller tusentals sidor, du läste och mer eller mindre glömt. Allt finns här! På mindre än två timmars läsning. Jag trodde faktiskt inte jag skulle lära mig så mycket av den: Hej: Jag har varit i branschen i mer än 35 år, rådgivit mer än hundra företagare i nästan vartenda hörn av affärsförståelse!

Men jag hade fel.

Jag hittade en uppfriskande sammanfattning här: En enkel "sunt förnuft" summering, som påminner mig om att ett stort antal ämnen kan tillgås på andra inspirerande sätt, än de jag predikar. Och Johan presenterar dem på ett enkelt, men ändå pedagogiskt sätt, genom sin bok, som lämnar dig med reflektioner och - viktigast av allt - energi för att stimulera dig till att bygga väderkvarnar i stället för skyddsrum.

Jag kan starkt rekommendera alla entreprenörer att lägga händerna på denna bok.

Jan Isaksen
Affärsutvecklingskonsult
Cand Merc (A), MBA (APIM)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nästa kulle
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Broddfelt

  • Next hill

    Johan Broddfelt

    A Chinese saying tells that: "when the winds of change are blowing, some build windmills, others build shelters"! During my entire carrier, I have had the privilege to support "windmill builders": Entrepreneurs burning passiona...