Stormaktstiden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Aha, nu fattar jag!
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2014-08-22
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Åsa Carlsson, Mats Minnhagen
ISBN
9789175673011

Stormaktstiden E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2014-08-22
149
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Johan berättar om stormaktstiden. Det var då Sverige var som allra störst. Vi får veta hur det var att leva på den tiden. Och vi får läsa om krigen och om hur kungarna bestämde det mesta över folket i landet. Vi får även följa med Johan när Vasaskeppet gör sin jungfrufärd. Det är en färd som slutar i katastrof ....

I vår faktaserie Aha, nu fattar jag! presenteras fakta inom olika områden på ett lättläst och lättbegripligt sätt, samtidigt som man får med många olika aspekter av de olika ämnena.

Innehållet i böckerna är utarbetat för att följa målen i de nya kursplanerna. Språket är bearbetat och därför enkelt att både läsa och förstå. Svåra ord förklaras i marginalen.

Böckerna kan med fördel användas till elever med kognitiva funktionsnedsättningar, till elever med läs- och skrivsvårigheter eller till elever som har ett reducerat ordförråd.

Faktaserien utarbetas i nära samarbete med pedagoger inom särskolan, SvA-pedagoger samt pedagoger med erfarenhet av elever med språkstörningar. Till serien finns en handledning (Genväg till Aha-serien).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Torsten Bengtsson