Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2017-06-07
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
220 x 155 x 15 mm
Vikt
500 g
Komponenter
Paperback
SAB
Qba
ISBN
9789175691565
Lat men effektiv : hitta och ta bort onödig skit i din vardag. Tillåt dig som individ, team och organisation att få vara lat. Bli effektivare på köpet. (häftad)

Lat men effektiv : hitta och ta bort onödig skit i din vardag. Tillåt dig som individ, team och organisation att få vara lat. Bli effektivare på köpet.

Häftad Svenska, 2017-06-07
223
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hitta och ta bort onödig skit i din vardag. Tillåt dig som individ, team och organisation att få vara lat. Bli effektivare på köpet.

Det jag sett i mitt arbetsliv är att många är produktiva, men inte särskilt effektiva. Att vara effektiv handlar om att göra rätt saker snarare än saker rätt. Vad är det för idé att producera skräp bara för att det finns tid till det?

Lat men effektiv riktar sig till dig som har en kliande känsla av att det måste finnas ett bättre sätt att strukturera ditt arbete. Den är skriven för dig som vill göra något åt det och som är öppen för förändringar, oavsett vad du jobbar med.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lat men effektiv : hitta och ta bort onödig skit i din vardag. Tillåt dig som individ, team och organisation att få vara lat. Bli effektivare på köpet.
  2. +
  3. Jobbet är att mata puman : hur och varför försäkringskassorna slarvar bort 40 miljarder kronor om året av skattebetalarnas pengar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jobbet är att mata puman : hur och varför försä... av Patrik Engellau, Olle Rossander (pocket).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Lat men effektiv : hitta och ta bort onöd...