Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2017-06-28
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
210 x 150 x 8 mm
Vikt
185 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Qba
ISBN
9789175691725
Handbok i partnering, strategiska allianser och annan samverkan : steg för steg - hur du lyckas med partnerskap och allianser (häftad)

Handbok i partnering, strategiska allianser och annan samverkan : steg för steg - hur du lyckas med partnerskap och allianser

Häftad Svenska, 2017-06-28
249
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Handbok i partnering, strategiska allianser och annan samverkan är en rikt illustrerad guide (varav över 30 i färg) som steg-för-steg ger dig de viktigaste kunskaperna för att lyckas med dina partnerskap, allianser och Joint Ventures.

Boken lägger stor vikt vid de grundläggande begreppen inom partnering; hur man maximerar sina chanser att lyckas och vilka de vanligaste fallgroparna är.

För att lyckas med partnering behöver man besvara ett stort antal frågor, många av dessa frågor finns med i kapitlen som handlar om val och design samt genomförande.

Genom att boken har en logisk steg-för-steg struktur så ska den även fungera som en praktisk handbok i det löpande arbetet med partnerskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok i partnering, strategiska allianser och annan samverkan : steg för steg - hur du lyckas med partnerskap och allianser
  2. +
  3. Elsystemkrisen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Elsystemkrisen av Svenolof Karlsson (häftad).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulric Brandt