Den som ger sig in i leken: Fruängsdeckarna, första boken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-12-15
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789175692845
Den som ger sig in i leken: Fruängsdeckarna, första boken (e-bok)

Den som ger sig in i leken: Fruängsdeckarna, första boken (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-12-15
31
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Blir man någonsin för gammal för äventyr? Gunvor Ström är redan i mitten på 60-års åldern när hennes karriär plötsligt tar en drastisk vändning. Från en framgångsrik karriär som kirurg, som får ett abrupt slut på grund av darrande händer, kastar hon sin in i en helt ny värld full av utmaningar.

Privatdetektiv. Vem hade kunnat tro det? Men det visar sig att det passar både hennes nyfikenhet, skarpa analysförmåga och mod.

Gunvor får ett fall som sägs vara enkelt. En otrohetsaffär. Men när mannen blir brutalt misshandlad och frun drar tillbaka uppdraget vänds allt upp och ner.

Två ungdomar från förorten och en åldrande kvinna gör vad de kan för att smälta in på Stockholms innekrogar. Men någon ser dem. Någon som håller sig osynlig i bakgrunden men bevakar varje steg de tar. Tillsammans ger de sig ut i Stockholmsnatten för att lösa gåtan och kanske också slippa sina liv för en kort stund.

Det är en berättelse om våld, galenskap, passion och mod. En katt- och råtta-lek på liv och död. När snaran dras åt är det för länge sedan för sent. För den som ger sin in i leken...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den som ger sig in i leken: Fruängsdeckarna, första boken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fruängsdeckarna har allt!
    Maria Carlsson, 9 april 2016

    Äntligen en bok med en huvudperson som jag kan relatera till. Alla dessa svårmodiga män som lyssnar på opera och inte kan ha en kärleksrelation, dem är jag så innerligt trött på. Här har vi en kvinna som kan både det ena och det andra och inte längre är purung. Tack för det! Detta tillsammans med några andra lite annorlunda karaktärer gör den verkligen spännande att läsa. Miljöerna är så bra beskrivna att det känns som man är med på plats. Jag längtar verkligen efter en fortsättning.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Den som ger sig in i leken: Fruängsdeckar...