Min feta historia: Överviktskirurgi - Välsignelse eller förbannelse? (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-04-22
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789175693163
Min feta historia: Överviktskirurgi - Välsignelse eller förbannelse? (e-bok)

Min feta historia: Överviktskirurgi - Välsignelse eller förbannelse? (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-04-22
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
  • Skickas inom 11-20 vardagar (specialorder)
    293
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken är skriven för alla som funderar på att genomföra en överviktsoperation eller redan har gjort det. Boken är uppdelad i två delar. En självbiografisk del och en faktadel.

Den första delen av boken är min egen självbiografiska berättelse om mitt liv som tjock, överviktsopererad, matmissbrukare och sockerberoende. Det finns så många experter inom detta som aldrig varit tjocka eller opererade som faktiskt inte vet hur det känns. Därför vill jag berätta min historia om vad och varför jag är och har blivit den jag är idag.

Faktadelen tar upp kroppens funktioner och vad vi behöver för att fungera optimalt med näringsämnen och deras funktion. Vad händer egentligen när kroppen utsätts för överviktskirurgi?
Flera tusen personer opereras om året för övervikt i Sverige och man opererar även på barn så unga som i nedre tonåren.

Den information man får inför dessa operationer är väldigt generell och i den här boken går jag ner på djupet och ifrågasätter vad som vi faktiskt utsätter oss för när vi möblerar om och tar bort delar av vårt matsmältningssystem. En mage som inte fungerar ger en kropp som inte fungerar.

Jag har sedan barnsben haft problem med vikten och vill dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper kring ämnet. Jag arbetar som lärare i svenska som andraspråk sedan 20 år tillbaka och är mamma till tre underbara barn.
Jag har blogg sedan flera år tillbaka som heter www.startarom.blogspot.se där jag skriver om kost, hälsa, vikt, överviktsoperationer och problematiken kring detta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »