Blomsterflickan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-01-24
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789175694658
Blomsterflickan (e-bok)

Blomsterflickan (e-bok)

E-bok, Svenska, 2017-01-24
68
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Trädgården är frodig under Blomsterflickans händer. Generation efter generation har sörjt för den och i gengäld har trädgården läkt dem.

Blomsterflickan Ingegerd börjar bli gammal. Hennes höft bråkar allt mer och hon vet att en ny Blomsterflicka snart ska flytta in.
Ingegerd träffar Sanela, men mötet blir inte som hon tänkt sig och Sanela försvinner.
En kväll känner Ingegerd i sitt hjärta att Sanela behöver hjälp. Men var är hon? Och kommer hon att vilja stanna när hon kommer till Blomsterflickans trädgård?

Ellinor Häggström är en skrivande person med stort trädgårdsintresse. Hon älskar att känna jord under sina händer och fastän hon jobbar heltid med trädgård så tillbringar hon sin fritid i den egna trädgården.
Ellinor förespråkar trädgårdsterapi i alla former och i Blomsterflickan låter hon trädgården få en egen huvudroll med sina läkande egenskaper.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ellinor Häggström

  • Borgen

    Ellinor Häggström

    En medeltida borg. Fem instängda dödsdömda personer. I de dunkla rummen och korridorerna finns övervakningskameror vars bilder direktsänds dygnet runt. En person vinner frihet när han eller hon blir den första, eller enda, att hitta utgången på en...

Bloggat om Blomsterflickan