Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2014-10-17
Förlag
BoD
Dimensioner
211 x 148 x 7 mm
Vikt
160 g
Komponenter
Paperback
SAB
Lz Hedström,Marita
ISBN
9789175695112
Cancer ger liv? (häftad)

Cancer ger liv?

Vad gör man när livet krackelerar?

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2014-10-17
209
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Att jag hade skrivit Cancer ger liv på en gul post-it och hängt upp den på kylskåpet gjorde att jag undrade vad den skulle säga mig. När sedan körteln på halsen började växa i snabb takt, insåg jag att meddelandet var riktat till mig. Men hur?

Jag hade ju just fått mitt första barnbarn och livet skulle egentligen varit på uppåtgående men någon större glädje orkade jag inte känna

. Läkarna stod likgiltiga runt mig tills körteln drog ihop sig och blev hård. Först då reagerade de, men det skulle bli många turer innan jag förstod meddelandet på den gula lappen.

Nu när faktumet var att jag hade en livshotande cancer insåg jag att efter behandlingarna och OM jag då fortfarande levde så skulle jag återigen behöva lita fullständigt på mina erfarenheter och kunskaper för att finna vägen tillbaka till livet.
- Marita Hedström

Cancer ger liv? är en naken smärtsam, men samtidigt livsbejakande och hoppingivande berättelse. En bok man inte bara läser utan även vistas i. Jag ville stundtals värja mig, skrika och svära högt samtidigt som jag önskade veta mer. Boken är en fingervisning till sjukvården men även en berättelse som skapar eftertanke och en hög dos av vördnad för livet
- Lena Jonson

En oerhört angelägen och stark bok. Inte bara för de som själv är drabbad utan även för anhöriga, vänner ja alla...
Inte en bok som tynger trots tungt innehåll utan som lyfter ger hopp och en tydlig vägledning då livet är som allra svårast. Läs den!
- Eva Larsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Cancer ger liv?
 2. +
 3. Scener ur hjärtat (utökad pocket)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Scener ur hjärtat (utökad pocket) av Greta Thunberg, Svante Thunberg, Malena Ernman, Beata Ernman (pocket).

Köp båda 2 för 264 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Cancer ger liv?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas varmt!
  Lenjo63, 21 februari 2015

  Berättad med en otrolig inlevelse sträckläste boken en bok för alla att läsa begrunda och lära.. Borde ligga ett exemplar i varje lunchrum inom hälso och sjukvården..

 2. Stark historia om ett viktigt ämne
  c0rpus, 12 december 2014

  Stark berättelse om med- och motgångar som cancer för med sig. Om acceptans, om sökandet efter svar, om läkarvården, om tro. Personligt skriven och rekommenderas till både drabbade och anhöriga till drabbade.

 3. Underbar bok
  Annette Jansson, 7 december 2014

  Ibland blir inte livet som planerat...man kan bli svårt sjuk eller livet rasar på andra sätt. Allt känns kaos!
  Denna bok är skriven med mycket hopp och styrka - styrkan att klara allt som kommer i min väg och jag kan verkligen rekommendera den till alla som behöver just hopp och styrka!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Cancer ger liv?