Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-05-04
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789175697598
Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer (e-bok)

Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-05-04
80
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Nyutgåva av Swinging Memories - Ett Swingerspars Memoarer.

Efter tvivel och en smula vånda beslutar sig Susanne och Joakim för att utforska en vit fläck på deras sexuella karta - swingersvärldens vidsträckta domäner.

Berättelsen bygger på memoarer som stöpts om till en lustfylld och lättsam roman. Författarnas alter ego tar med läsaren på en resa in i swingersvärlden, från deras svajiga start fram tills idag, cirka tio år senare. En ny värd öppnar sig där kvinnlig och manlig sexualitet möts och förenas i en vällustig, livsbejakande smältdegel.
Fokus ligger mestadels på deras sexuella utsvävningar men emellanåt flimrar ändå vardagen förbi mellan sexfester och möten med kåta medresenärer. Men naturligtvis, allt är inte frid och fröjd, dispyter och motsättningar existerar även i deras nyupptäckta värld. Det positiva överväger dock, inte minst tack vare de sociala kontakterna som när de är som bäst utvecklas till djup vänskap.
Öppenhjärtligt skildras allt från klubbesök till privata fester och naturligtvis får även läsaren ta del av deras upplevelser i swingersvärldens okrönta huvudstad, Cap d"Agde.

Med sina målande beskrivningar fungerar boken som en guide för wannabees, noviser får en glimt av swingersvärlden och erfarna swingers kan på många ställen le igenkännande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Recept för domedagen

    Joakim Andersson

    Något mörkt rör sig i efterlivet. Infernos äldste demon, Mephistofeles, är försvunnen. Och Balthazar, en besviken korsriddare, hyser omstörtande planer. Om Gud finns, måste Gud dö. Djävulen katalogiserar sin porslinssamling och saknar en Elvisfigu...

Bloggat om Swinging Memories: Ett swingerspars memoarer