Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
68
Utgivningsdatum
2014-12-11
Förlag
BoD
Originaltitel
What Men Don't Know About Sex That Women Can Teach Them!
Dimensioner
210 x 150 x 5 mm
Vikt
117 g
Komponenter
Paperback
SAB
Vnd
ISBN
9789175698656

Vad män inte vet om sex... som kvinnor kan lära dem

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-12-11
102
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
Visa alla 1 format & utgåvor
Den här boken kan bli det viktigaste hjälpmedlet för ditt sexliv.
Full av förståelse för både de manliga och kvinnliga perspektiven när det handlar om sex, så hjälper den oss att ha ett rikt och lyckligt partnerskap som varar på det intima området !
Den är tydlig, ärlig och verkligen hjälpsam för de som söker efter en levande relation där vår sexuella natur kan uttryckas och uppfyllas tillsammans med någon annan. Den är utformad för att blåsa liv i glöden i relationen och få den att hålla. Övningarna är ovärderliga.
Som målmedveten make, älskare och vän till sin fru, Lency, kopplas Chucks personliga och rådgivande erfarenheter ihop, för att sätta den här boken i täten vad det gäller framgångar i sexuella relationer. Den är lättsam och full av humor även om den avhandlar den djupa smärta som sexuella trauman kan skapa. Det här är en bok att ha på nattduksbordet.

Chuck Spezzano är en världskänd författare och föredragshållare som med sina trettio års erfarenhet av rådgivning, en doktorstitel i psykologi, föredragshållande och psykologisk forskning blivit en mästare inom området mänskliga relationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vad män inte vet om sex... som kvinnor kan lära dem
 2. +
 3. Buffésex : det nya sättet att ligga som ändrar allt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Buffésex : det nya sättet att ligga som ändrar ... av Marika Smith (inbunden).

Köp båda 2 för 351 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vad män inte vet om sex... som kvinnor kan lära dem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Översatt med Google translator
  Annika , 6 juni 2017

  Antingen är det en urusel författare eller så har man använt Google translator vid översättning. Inte värd att köpa alls.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Chuck Spezzano