Rämnfödd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
732
Utgivningsdatum
2013-10-07
Förlag
Undrentide
ISBN
9789175751023
Rämnfödd (e-bok)

Rämnfödd E-bok

Mörkrets väktare - del 2

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-10-07

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Mitt i Fyrö rike ligger Baneskog. Bakom en mur av spökträd och en häck av törne håller Väktarbjörnen sitt hov av småtroll, irrbloss och svartfolk. För att säkra ett förbund mot det växande hotet från skogen trolovas hertigdottern Taia till rikets konung.

Hon kommer till den vita staden i en orolig tid när krig härjar i omvärlden, men tillsammans med konungen och hans drakar ska hon ta tillbaka skogen och driva bort dess illasinnade invånare.

Taia har dock en hemlighet. Mörkret känner hennes namn och genom hennes kluvna arv finner häxfolket ett sätt att tala till henne. Hon leds in på slingrande vägar genom mörka sagor, där hon börjar upptäcka skogens hemligheter. Hon ställs snart inför ett val mellan två världar och en strid som kommer att avgöra rikets öde.
Rämnfödd är en fristående uppföljare till Fredens pris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Blixt Anna

  • Fredens pris

    Blixt Anna

    Bortom hav, rev och dimma ligger riket Vangrind, där det svartögda häxfolket lever i skuggorna. Bland dem finns Minora, en flicka vars mörka arv har dömt henne till ett liv på flykt. Tillsammans med sina syskon jagas hon ut i vildmarken av de som ...

  • Den gyllene vinden

    Blixt Anna

    Under kriget mellan Ljuset och Mörkret har människornas riken spruckit sönder och nya vägar öppnats till de gyllene landen. Främmande rankor slingrar sig nu upp ur glödande sprickor, sprider sig genom skogar och åkerland, och påbörjar en förstulen...