Förändringskoden : fyra nycklar till ett bättre liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2014-11-17
Upplaga
1
Förlag
Kagi Förlag
Dimensioner
210 x 140 x 10 mm
Vikt
252 g
SAB
Dokb
ISBN
9789175751474
Förändringskoden : fyra nycklar till ett bättre liv (häftad)

Förändringskoden : fyra nycklar till ett bättre liv

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2014-11-17
148
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Varför är det så svårt att skapa förändring i våra liv? Till skillnad från vad många tror handlar förändring inte bara om målbilder, vilja och inställning. Tvärtom, att enbart fokusera på att tänka positivt leder ofta till frustration och en känsla av misslyckande.
Nej, det främsta hindret till förändring är en konflikt inbyggd i vår hjärna. När förändring är svårt pågår det en kamp inom oss mellan våra känslor, våra tankar, vår kropp och våra handlingsimpulser. Känslorna strävar efter välbefinnande, tankarna vill ha en snygg kropp, kroppen vill ha en glass, så vad blir då din handling?
Förändringskoden visar hur dessa delar interagerar och hur de kan hanteras var och en för sig. Boken ger läsaren ett unikt forskningsbaserat angreppssätt och levererar en metod för att knäcka förändringskoden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förändringskoden : fyra nycklar till ett bättre liv
 2. +
 3. En skola att längta till : elever med omfattande frånvaro

De som köpt den här boken har ofta också köpt En skola att längta till : elever med omfattand... av Titti Ljungdahl (häftad).

Köp båda 2 för 343 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Förändringskoden : fyra nycklar till ett bättre liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bok att ha med sig resten av livet!
  Helen, 28 maj 2015

  Det här är en väldigt pedagogisk bok som jag har tagit till mig på ett helt annat sätt än andra liknande böcker. Jag uppskattar att boken berättar "hur" jag ska gå till väga på ett så konkret sätt och flera av metoderna har jag börjat tillämpa och de har börjat bli en del av mitt vanliga liv. Jag är fascinerad över hur stor skillnad jag upplever i tillvaron och är säker på att den här boken kommer vara med mig resten av livet.

 2. Jag älskar den här boken!
  Johanna, 9 januari 2015

  Boken guidar dig igenom och förklarar mekanismerna bakom vårt beteende. Och beskriver dessutom hur vi "överlistar" oss själva och utvecklar förmågan att styra beteendet i önskad riktning. Den är fullmatad med konkreta tips, råd och knep!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Titti Holmer

 • Lycka nu : en praktisk guide i mindfulness

  Titti Holmer

  Lycka är en av våra nio medfödda grundkänslor. Det är en positiv fysisk sensation. Lycka är helt enkelt att må bra, eller åtminstone lite bättre än vad du gjorde för en stund sedan. Det är något vi alla strävar efter, och vi gör vad vi kan för att...

 • Mindfulnessövningar ur Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness - övningar

  Titti Holmer

  I boken Lycka nu visar psykologen Titti Holmer hur man kan använda mindfulness för att hantera stress, ångest, missbruk, smärta, sorg, ilska, sömnstörningar och impulsivitet. Mindfulness är ett förhållningssätt som handlar om här och nu. Det är en...