Förebygg och behandla Hallux Valgus själv (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2014-01-10
Förlag
Expendo Förlag
ISBN
9789175752440
Förebygg och behandla Hallux Valgus själv (e-bok)

Förebygg och behandla Hallux Valgus själv (e-bok)

En enkel och naturlig metod för smärtfria fötter

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-01-10
55
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Allt fler människor drabbas av smärtsamma fotrelaterade problem, och en av de vanligaste åkommorna när det gäller fötterna är Hallux Valgus. Uppskattningsvis drabbas förr eller senare ungefär 25 % av alla människor av denna smärtsamma fotåkomma, men forskningen på området har ännu inte kunnat ge ett entydigt svar på varför vi egentligen utvecklar Hallux Valgus.

Fram tills nu har de rekommenderade åtgärderna för att behandla Hallux Valgus varit att använda sig av olika ortopediska hjälpmedel, eller att återställa den snedställda leden med hjälp av ett kirurgiskt ingrepp - ofta med relativt lång läkningstid. En operation är inte heller någon garanti för att tillståndet inte återkommer.

I denna korta bok presenteras en ny, enkel metod för att själv förebygga och behandla Hallux Valgus, utan att någon operation eller användning av ortopediska hjälpmedel är nödvändig. I boken beskrivs både bakgrunden till varför behandlingsmetoden fungerar och hur de olika övningarna som utgör behandlingen ska utföras.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »