Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Emelie Lexander (del 1)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2013-10-28
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789175770154
Ingen vanlig sommar (e-bok)

Ingen vanlig sommar E-bok

E-bok,  Svenska, 2013-10-28

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Emelie Lexander är en fjortonårig tjej som är som alla andra. Hon älskar hästar mer än allt annat och är hemligt förälskad i Micke, en av de coola killarna i skolan. Ja, hon är en helt vanligt fjortonåring. Fast inte riktigt ändå.

Emelie avskyr att tävla och det är med döden i hjärtat som hon skriver upp sitt namn på listan i ridhuset när det är dags för terränghoppningen i ridklubben. Hon vill ju så gärna vara med i gänget och ingen förstår att hon inte tycker det är roligt att tävla.

Hon har också en syster som är svårt sjuk och måste vara på sjukhus hela tiden. Nej, alldeles som alla andra är hon inte.

Under en helg när Emelie sover över på höskullen med sina vänner förändras hela hennes tillvaro.

Det blir ingen vanlig sommar ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linnéa Berglund

  • Jag glömmer aldrig Pascal

    Linnéa Berglund

    Emelie söker sig mer och mer till den trevliga familjen Danielsson som nyligen har flyttat till samhället. De bor på gården Holmen och föder upp araber, några av de vackraste hästar Emelie någonsin sett. Kommer hon att glömma Pascal, sin sköthäst,...

  • En annorlunda tävling

    Linnéa Berglund

    Emelie har åkt med familjen Danielsson som hästskötare under tävlingarna på High Chaparral. Hon får fullt upp att göra med att lära sig allt om de olika grenarna som ingår i lagtävlingen Ranch Team Challange samtidigt som hon tar hand om det vackr...