Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2014-04-16
Upplaga
1
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Stridh, Sandra (form)
Dimensioner
216 x 136 x 20 mm
Vikt
435 g
SAB
Hc
ISBN
9789175770253
Alvhilda : uppvaknandet (inbunden)

Alvhilda : uppvaknandet

Inbunden Svenska, 2014-04-16

Slutsåld

Allie är en rak och känslohämmad amerikanska. Att tro på något som det inte finns vetenskapligt belägg för är för henne korkat, något hon inte är sen att förklara för omgivningen. Hon har dessutom alltid sett sitt eget intellekt som oklanderligt. Men när hon reser till Sverige möter hon ett förflutet som trotsar hela hennes världsbild. Den ende som sitter på svaren är den mystiske mannen som hemsöker hennes drömmar och får henne att ifrågasätta sitt förstånd. Gränserna mellan dröm och verklighet suddas ut. Vad ska hon tro på - och vem är Alvhilda?

Alvhilda - uppvaknandet är första delen i en urban fantasy-trilogi som bygger på svenska myter och fantasiväsen. Den första boken gläntar på dörren till ett mysterium som bygger på århundraden av missförstånd och svek. Åtrå och offer kantar vägen till sanningen.

Alvhilda - Uppvaknandet är Pernilla Lindgrens debutroman. Hon tycker om att skriva om saker som påverkar och berör. Författaren har fastnat för fantasy och skräck eftersom hon tycker att det ger oändliga möjligheter att vända och vrida på verkligheten och att skapa reaktion. Hon skriver berättelser som får dig att glömma omvärlden. Skräck, övernaturligheter och sex är ingredienser som gör hennes berättelser till magiska cocktails.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »