Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Flingan & flocken (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2015-06-11
Upplaga
1
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Stridh, Sandra (form)
Illustratör/Fotograf
Sandra Stridh
Dimensioner
211 x 146 x 20 mm
Vikt
427 g
SAB
Hcg
ISBN
9789175772103
Vargskräck : en hunddeckare med Flingan & flocken (inbunden)

Vargskräck : en hunddeckare med Flingan & flocken

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-06-11

Slutsåld

Vem är det som gömmer blodiga köttstycken i skogen? Och varför? Går det verkligen en livsfarlig varg lös i Torslanda? Vem är den skäggige mannen som smyger omkring? Och vad pågår egentligen i ?Häxans hus?? Elvaåriga Flingan Fjällström och hennes pudel Buffy hamnar oväntat mitt i ett dramatiskt äventyr. Som tur är får de hjälp av sina nya hundvänner Hero, Dockan, Chess och de andra. När faran lurar runt hörnet så finns det bara ett sätt att klara sig - genom att hjälpas åt. Vargskräck är den första boken om Flingan & flocken. En hunddeckare för alla som älskar mysterier och fartfyllda äventyr. Och hundar förstås!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vargskräck : en hunddeckare med Flingan & flocken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok att älska!
  Kim M. Kimselius, 30 december 2016

  Jag mötte Jeanette Bergenstav och hennes hundar på bokmässan 2016. Visst blev jag lite avundsjuk på att hon hade sina hundar med sig. Jag hade gärna haft Tudor i min monter B09:20. Jeanette överräckte ett recensionsexemplar av sin nya bok och frågade om jag hade läst Vargskräck. Den låg ännu långt ned i min recensionshög. Aldrig anade jag vilket guldkorn som låg och väntade på att läsas.

  Vargskräck är en av de bästa böcker jag har läst på länge. Jag älskar hundar. Jag har arbetat som... Läs hela recensionen

 2. Perfekt för hundälskande läsare!
  Vargnatts bokhylla, 15 juli 2015

  Åh vad jag hade älskat och velat ha den här boken när jag var yngre! Jag älskar den nu också, missförstå mig inte, men då hade jag verkligen tokälskat den. Jag menar, det är en deckare med en hel hundflock! Plus några människor också så klart, men hundar! Den här är som gjord för en yngre Victoria.

  Här ryms både ett stort lass spänning och en liten dos humor. Det händer saker hela tiden så det finns inte tid att bli uttråkad. Samtidigt får man skratta lite åt när hundarna busar runt ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jeanette Bergenstav