Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2015-08-31
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Stridh, Sandra (form) / Haglund, Jane (foto)
Illustratör/Fotograf
Roger Sonnenfeld
Dimensioner
230 x 180 x 10 mm
Vikt
292 g
SAB
uRd
ISBN
9789175772257
Träna tillsammans med Tia (inbunden)

Träna tillsammans med Tia

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-08-31

Slutsåld

Träna tillsammans med Tia är en bok som sprider rörelseglädje till barn från 3-6 år och riktar sig till de som älskar att sporta och de som behöver röra på sig mer för att må bra.

I boken får vi följa med Tia när hon träffar sina djurvänner och rör på sig tillsammans med dem. Samtidigt tränar även barnet och den vuxna som läser. I kombination med berättelsen får barnet lära sig om träning, varför det är bra och hur man kan träna på olika sätt. Boken har fokus på rörelse, glädje och gemenskap.

Författaren Terese Alvén har över 15 år i tränings-branschen, är utbildad personlig tränare och skriver populära bloggen Spark i baken. Terese är författare till vuxenböckerna Viktig - från matmissbrukare till träningsförebild och Träna tillsammans med familjen. Dessutom är hon mamma till Charles och Tilde som syns i boken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Träna tillsammans med Tia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig träningsbok för barn.
    Masken 48, 26 oktober 2015

    Härligt att det finns en bok som ger familjen chans att träna tillsammans. Härligt att familjen kan röra på sig tillsammans. Härligt att boken är skriven för att barnen ska förstå och få intresse.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Terese Alvén