Castra. Det blå stoftets magi (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2015-09-10
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789175772325
Castra. Det blå stoftets magi (e-bok)

Castra. Det blå stoftets magi (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2015-09-10
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Ondskan växer sig starkare. Den utnyttjar människornas svagheter för att förvandla dem till aningslösa marionetter och en gång för alla ta herraväldet över jorden. På Castra rustar Spes för att bekämpa mörkrets makter. Hon väljer noggrant ut de flickor och pojkar hon tror har vad som krävs för att stoppa ondskans framfart. Sara ska gå på klassfest när hon istället hamnar på Castra. Medan hon tränas upp till att bli en Castrakrigare kämpar hon också med att hitta sina egna färdigheter och sin roll i en värld som blir allt kallare. En dödlig kamp tar sin början, en kamp som går via Eurovision Song Contest i Malmö och prinsessbröllopet i Stockholm.

Castra - Det blå stoftets magi handlar om att varje individ betyder något och kan göra en skillnad. Ju kallare världen blir runtomkring oss, desto viktigare är det att stå upp för det man tror på.

Jenny A Sandgren är från Lund men är numera bosatt i Malmö med sin man och sina 2 döttrar. Hon arbetar med digitala medier på ett internationellt företag. Castra - Det blå stoftets magi är hennes debutbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Castra. Det blå stoftets magi