Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2015-08-07
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Stridh, Sandra (form)
Dimensioner
200 x 140 x 10 mm
Vikt
196 g
SAB
G
ISBN
9789175772578
Bland rymdraketer och navelludd : en vardagshjältes betraktelser (häftad)

Bland rymdraketer och navelludd : en vardagshjältes betraktelser

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2015-08-07

Slutsåld

Man drar på en strumpa här, letar borttappade legobitar där. Torkar en kladdig kind med en hand, vyssar bebis med den andra och har ett försummat telefonsamtal på G mot en klämd axel medan man entusiastiskt coachar ett barn att bre sin egen smörgås. Sannolikt försöker man städa upp en eller annan röra med en trasa-fiffigt-placerad-under-en-ledig-fot, medan man glömmer bort vad man egentligen höll på med, för fem oändliga minuter sedan.

Kliv in bakom scenen i den härliga röran som är livet. Beskåda nattvak, pepparkaksbak och eldsvådor. Följ med på en nervkittlande nappjakt under sängen, där dammråttor och möjliga monsterspindlar bor. Det är säkrast att ducka lite genom storstädningar, renoveringar och andra livs-
hotande fenomen.

Känn dig som hemma!
Välkommen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bland rymdraketer och navelludd : en vardagshjältes betraktelser. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En stöttande vän
    Linda Griffin, 6 november 2015

    En lättläst bok med hög igenkänningsfaktor, som är skriven med humor, värme och en gnutta allvar i de stunder då tröttheten tar över. Jag har skrattat, gråtit, nickat och känt igen mig i nästan varenda vardagsbetraktelse som Julia tar upp. Det är verkligen en läsvärd bok, som en stöttande vän när du befinner dig mitt uppe i den, för det mesta något kaosartade småbarnslivet.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bland rymdraketer och navelludd : en vard...