B.L.ÖH - Barnens Lilla Överlevnadshandbok (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (32.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2015-09-10
Förlag
Idus förlag
Illustratör/Fotograf
Gabrielle Nilsson
ISBN
9789175772813
 B.L.ÖH - Barnens Lilla Överlevnadshandbok (e-bok)

B.L.ÖH - Barnens Lilla Överlevnadshandbok (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2015-09-10
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
LIVSVIKTIG KUNSKAP! Det här är en överlevnadshandbok för barn. Boken är till för alla människor i alla åldrar, men den riktar sig främst till de viktigaste: barnen!

Min äldste son Elias är 12 år nu. För ett tag sedan ställde han följande fråga till mig: "Pappa. Om det blir en stor naturkatastrof och allt förstörs, hur hittar jag vatten då?" Då slog det mig, att jag som vuxen knappt visste svaret. Hur ska ett litet barn kunna veta, om inte vi stora barn har koll? Skärpning! Vem vet när vi behöver överleva på riktigt? Om vi går vilse eller om en katastrof faktiskt inträffar, hur gör vi då? Där och då föddes idén om B.L.ÖH - Barnens Lilla Överlevnadshandbok.

Barnens lilla överlevnadshandbok är ett lärande äventyr. En rolig och spännande expedition i vår vackra vildmark. Vi får följa med vännerna Maja och Charlie ut i skogen där de får lära sig om hur vi överlever i vår fina natur. Hur hittar du vatten? Åt vilket håll är norr? Hur bygger du ett skydd? Och eld då? Hur gör du upp eld? Och käka myror? Nähä? Joho! Lär er att överleva och gör det på det bästa och roligaste sättet: tillsammans!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om B.L.ÖH - Barnens Lilla Överlevnadshandbok