Rosita reser : den perfekta guiden för din barnsemester (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (18.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-12-03
Förlag
Idus förlag
Illustratör/Fotograf
Sandra Stridh, Sara Thorsell
ISBN
9789175773001
Rosita reser : den perfekta guiden för din barnsemester (e-bok)

Rosita reser : den perfekta guiden för din barnsemester (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2015-12-03
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
"Med boken Rosita reser får vi ett samlat grepp om resmålstips, praktiska fakta och mängder med inspiration för ressugna barnfamiljer. Uppslag och reseberättelser är anpassade till olika åldrar på barnen - från liten baby till tweenie [...] Boken ger en god vägledning/checklista om man vill undvika de värsta missarna med packning, handbagage och inte minst orealistiska förväntningar på hur semestern kommer att bli. Boken är välskriven och innehåller mängder med familjefoton från olika semestrar från både traditionell charter till egenpaketerade resor [...] Framförallt ger Rosita reser reslust och inspiration till att våga ta ut svängarna med barnen på semestern."
Therese Nordholm, BTJ

Packa pappas kappsäck och ge er ut på små och stora äventyr! Vågar vi åka iväg med vår lilla guldklimp? Hur reser vi smartast för att tillgodose både barnens och de vuxnas behov? Är det ens möjligt att njuta av en semester tillsammans med ett gäng barn i olika åldrar och med olika viljor?

Att åka iväg med små resenärer kan vara utmanande, men med rätt förberedelser och inställning har ni alla möjligheter att få en riktig drömsemester. Oavsett om ni åker med ett spädbarn eller med hela tjocka släkten på en generationsresa.

Rosita Lincoln är trebarnsmamman som gjort fler än 30 resor tillsammans med sina barn. I Rosita reser - den perfekta guiden för din barnsemester bjuder hon på tips och råd som sätter guldkant på er semester. Här får ni till exempel veta när det är smartast att resa under året och i takt med barnens rytm. Ni får lära er att packa en smidig resväska, ett barnvänligt handbagage och hur ni bäst förbereder er för en trygg och upplevelserik färd. Boken innehåller också tips på både nära och långväga resmål som passar hela familjen. Trevlig resa!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Rosita reser : den perfekta guiden för di...