Långkok, svinhuvud och lite romantik (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-11-24
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789175773087
Långkok, svinhuvud och lite romantik (e-bok)

Långkok, svinhuvud och lite romantik (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-11-24
55
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Kulturtant möter hipster. Upphör möjligheten till transformering, bara för att man passerat en viss ålder? Är det okej att sikta högt? Och är allt som gnistrar stjärnor? I Hornstull har det mesta förändrats; affärer, barer, restauranger och nya invånare har flyttat in, och plötsligt ställs gamla Södermalmsbor, inför ett nytt begrepp; hipster.

Viola är en medelålders, ensamstående kvinna som tröttnat på one-night-stand, ensamhet och istället börjar målmedvetet arbeta på att fånga en man. Och hon har hittat sitt ögongodis, en lätt överårig hipster. Framgångskonceptet är hennes kokkonst, där hon är något utöver det normala, och han kan inte laga mat - trots att han är hipster - vad kan bli fel?

Boken innehåller mycket mat (speciellt husmanskost och långkok), recepten finns i slutet av boken. Maria har skapat en ny genre: Klim-lit (klimakterie-litteratur), som handlar om medelålders kvinnors svårigheter att hitta sin plattform; de känner sig unga men ändå är de förbisprungna. Allt handlar om att våga släppa lite på tryggheten.

I romanen Ett olidligt tillstånd, berättade hon om hur ett hjärnspöke förvandlade en helt normal person, till en besatt, sjuk individ, och I Birgit Johanssons dagbok - Ingen människa är en ö, utgick hon från motsatsen; en person med en väldigt negativ självbild, får genom tankens kraft positiva förändringar av sitt liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Långkok, svinhuvud och lite romantik