Kungar & Drottningar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-11-24
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789175773216
Kungar & Drottningar (e-bok)

Kungar & Drottningar (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2015-11-24
74
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
"In till vänster där borta", sa Albin, med en röst som gränsade till ett morrande.
I samma stund började ljudet av en ensam klocka ljuda någonstans långt bakom dem i nattmörkret, och snart fick den sällskap av ännu en, nu en aning närmre. Och sedan ännu en. Det dröjde inte länge förrän hela Targ var fylld av det dånande ljudet av tusentals varningsklockor.
Nu vet varenda soldat, troll och illvätte i hela staden om att vi är här, tänkte Vera, samtidigt som de dök in i mörkret i den trånga gränden mellan ett par höga, svarta stenhus. Och snart kommer vi att vara infångade ... och allt vi gjort kommer att ha varit förgäves!

Vera och Albin har fått tag i motgiftet de behöver för att rädda sina föräldrar men är fast i Garathien, landet där Molgor tagit över och nu bygger upp sin armé för att erövra Nordanländerna. Flykten därifrån blir farofylld och Vera och Albin skiljs åt. Under tiden växer sig Molgor allt starkare och kriget mot mörkermagikern närmar sig snabbare än någon anat. Enda chansen att besegra honom är om Vera och Albin kan få Nordanländernas kungar och drottningar att kämpa tillsammans, sida vid sida. Samtidigt dyker ett nytt hot upp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kungar & Drottningar