De mystiska meddelandena (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2016-02-08
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789175773582
De mystiska meddelandena (e-bok)

De mystiska meddelandena (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-02-08
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Varför skulle vi flytta hit och varför ska jag gå i den här klassen med alla dessa idioter? tänkte Anja tyst för sig själv.

Att vara ny i klassen är inte alltid lätt. Det vet den nyinflyttade Anja. Hon har precis börjat i femman på Säbyskolan och hon känner sig pirrig. Kommer hon att få några nya kompisar?

En dag hittar Anja ett elakt meddelande i sitt skåp. Vem har skrivit det? Och varför? Fler elaka meddelanden av olika slag dyker upp. Skoldetektiven Sigge Snövall har inte haft ett fall på länge och får i uppdrag att ta reda på sanningen. Tillsammans med bästa kompisen Viggo och flickvännen Jenny, använder Sigge både list och mod för att lösa gåtan med de mystiska meddelandena.

Samtidigt i Knäbäck har en okänd man setts smyga omkring utanför stadens skolor. De båda mysterierna vävs ihop till en spännande historia, som blandas med roliga händelser, som den uppfinningstokiga Viggo ställer till med.

Detta är Martin Friséns andra bok i den spännande och humoristiska serien om Sigge Snövall, skoldetektiv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Frisén

  • De mystiska gravstenarna

    Martin Frisén

    "De mystiska gravstenarna är en godmodigt berättad detektivhistoria i traditionell stil. Den inbjuder till trivsam läsning och barn i målgruppen kan nog känna igen lusten för äventyr och den trevande nyfikenhet när det gäller kärlek." Martin Jonol...

Bloggat om De mystiska meddelandena