Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2016-06-06
Förlag
Idus Förlag
Dimensioner
216 x 146 x 15 mm
Vikt
356 g
SAB
Lz Gustafsson, Louise
ISBN
9789175773926
Slutdestination: Liv (häftad)

Slutdestination: Liv

Häftad Svenska, 2016-06-06

Slutsåld

Den 29 december 1980 föddes jag, Louise Gustafsson, som pessimist. Med en oro för det mesta och med Murphy's lag som ofrivillig ledstjärna. Om någonting kunde gå fel i mitt liv skulle det säkert göra det också?

Under åren 2004-2010 besannades mina farhågor då vi kämpade med ofrivillig barnlöshet. Efter flera misslyckade försök och en kamp som tog proportioner jag inte kunde anat, föddes våra två efterlängtade barn år 2008 och 2010.

Nu skulle väl livet återgå till det normala?
Men så, i oktober 2012, fick jag vatten på min kvarn igen och lagen om alltings jävlighet bröstade åter upp sig. En högmalign hjärntumör, ett Astrocytom grad III, hade högst oinbjuden bosatt sig i mitt huvud. Efter att ha kämpat för att ge liv i så många år, stod jag nu inför risken att få avsluta mitt liv som mamma alldeles för tidigt. Livets grymma paradox.
Att till en början, med övertygelsen om att jag skulle dö, försöka hantera situationen blev ohållbart. Jag var tvungen att göra ett val. Leva med tron om att döden lurade runt hörnet, eller lära mig att våga tro på livet och våga vara optimistisk. Jag valde det senare?

Det här är boken om mina resor. Genom IVF-ens värld, vidare genom kampen för fortsatt liv. Men framförallt berättelsen om hur jag - den födde pessimisten - bestämde mig för att det måste gå att lära sig att våga vara lycklig! Häng med -

?Jag är full av beundran över din klarsynthet och förmåga att analysera psykologiska skeenden och din förmåga att förstå din närmaste familjs reaktioner.? Christina, läkare
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »