Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Byatorps-serien (del 2)
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2016-11-15
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Stridh, Sandra (form)
Dimensioner
210 x 140 x 20 mm
Vikt
454 g
SAB
Hc
ISBN
9789175774282
Skrot & Korn (häftad)

Skrot & Korn

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-11-15
189
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast måndag 16 december kl. 17:30 för leverans innan julafton
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ibland är det lätt att växa upp. Livet leker och ingen är elak mot dig. Eller så blir det som för Kjell-Elvis Korn. Han växer upp utan far, men med en mor som älskar honom för två. I skolan finns inte bara de äldre barnen, som retas och ger sig på honom. Där finns även fröken Synnergren. En 40-årig stockholmska, som inte ser med blida ögon på den lille pojkens sätt att vara och tänka. Hon får honom att avsky huvudstaden, trots att han aldrig satt sin fot där.

Långt senare är den vuxne skrothandlaren stolt över det han och lilla mamma byggt upp. En rejäl skrotgård, där bilvrak trängs med allt från cyklar till skördetröskor. Passionen är gamla folkabussar och när Kjell-Elvis får möjlighet att köpa en riktig raritet för en spottstyver, börjar äventyret. Det finns ett litet problem dock. Han måste hämta den personligen. I Stockholm.

Gubben Korn far norrut i sällskap av sin bäste vän och livet tar snart en oväntad vändning. En liten omväg. Alla behöver vi någon gång göra en inre resa. Skrothandlarens påbörjas i samma ögonblick, som han lämnar Byatorps gränser. För inombords vilar både sorg, hopp och förlorad lycka. Känslor som bara väntat på ett rejält äventyr -

Följ med! Kliv in i ännu en kärleksfull hyllning till landsbygden. Njut av en bok som är av samma skrot och korn som Frid & Fröjdh.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skrot & Korn
  2. +
  3. Frid & Fröjdh

De som köpt den här boken har ofta också köpt Frid & Fröjdh av Jan-Erik Ullström (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Skrot & Korn