Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2017-08-11
Förlag
Idus Förlag
Dimensioner
213 x 148 x 13 mm
Vikt
275 g
SAB
uOaa
ISBN
9789175774329
Fuck mobbning! (inbunden)

Fuck mobbning!

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2017-08-11
127
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast onsdag 20 december kl. 22:30 för leverans innan julafton - läs mer
Förord av Morgan Alling. 10% av vinsten går till BRIS, Barnens rätt i samhället.

Fuck mobbning! är en tête-bêche-bok för de utsatta. En bok som är skriven av de som vet hur det känns. De som minns sin barndom som en mörk tid. Flera av de utsatta finns inte kvar idag. De orkade inte utan tog sina liv. Det är också för dem boken är tillägnad. Läs breven som aldrig blev skrivna tidigare till dem som mobbade. När du vänder på boken får du läsa breven som aldrig skrevs från mobbarna till dem som mobbades.

Varje år blir 60 000 barn och unga i Sverige mobbade. Bortvalda. Trakasserade. Misshandlade. Varje år går ett par barn i varje klass till skolan med långsamma steg och en klump i magen. Kommer någon att kalla mig öknamn idag? Kasta bort min mössa? Döpa mig i toalettstolen? Kommer de att slå mig? Eller kommer jag "bara" att vara osynlig?

När man växer upp blir man ofta klokare. Känslor och samvete hinner ikapp. Det finns också många mobbare som i vuxen ålder plågas av vetskapen om vad de gjort mot ett annat barn. En del kontaktar sina offer och ber om förlåtelse. Andra försöker förtränga och gå vidare. I den här får också mobbarna chansen att berätta. Hur var det för dem? Hur tänkte de? Hur kände de? Varför blev det som det blev?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fuck mobbning!
  2. +
  3. Flickan i det vita huset

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flickan i det vita huset av Linn T Sunne (inbunden).

Köp båda 2 för 206 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fuck mobbning!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Stark och viktig bok
    Villivonkansbooks (Örebro), 30 september 2017

    Fuck Mobbning är en bok som är skriven av de som blivit mobbade som unga. Det är många olika berättelser, men alla med en sak gemensamt, alla som har skrivit har upplevt mobbing på diverse olika grymma sätt. Det är fruktansvärt obehagligt och rakt igenom hemskt att läsa dessa berättelser. Jag blir så himla ledsen, hur kan man utsätta andra människor och i detta fallet andra barn för detta. Finns inte ord för det!! Var finns alla vuxna och lärare när det händer, blundar de bara? Har själv aldr... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Fuck mobbning!