Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2017-11-25
Förlag
Idus Förlag
Dimensioner
230 x 145 x 13 mm
Vikt
354 g
SAB
Hcf
ISBN
9789175775449
Sagor utan slut 1 (inbunden)

Sagor utan slut 1

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-11-25

Slutsåld

Snipp snapp slut, så var sagan INTE slut!

I din hand håller du nu en helt unik sagobok. Den innehåller nämligen 50 sagor utan slut. Berättelserna avbryts när det är som allra mest spännande. Mitt i en mening. Det betyder att du kan komma på ditt eget slut! Låt fantasin leka fritt i en ovanlig och häftig läsresa. Vilken saga blir din favorit?

Varje saga har en egen illustratör, så det blir en riktig berg- och dalbana för ögat också. De som tecknat sagorna är både unga och gamla. Den yngsta går i förskolan och den äldste har varit pensionär i många år redan. Vissa är från Sverige, medan andra bara bott här en kort tid. En del arbetar med att illustrera, medan andra knappt vet skillnaden mellan tusch och blyerts. Men det spelar ingen roll. Det viktiga är att alla vill och vågar.

Boken består av olika världar, skapade av lika olika människor. För jag älskar mod, fantasi och mångfald. Kanske blir du sugen på att skriva eller teckna en egen saga. Jag hoppas det! Möt drakar, robotar, spöken, troll, älvor, superhjältar och mycket mer. Tänk dig en eldflicka med ett hjärta av is. Eller zombies som är rädda för selfies! För att inte tala om dinosaurien som fick nya tänder. Och vet du vad det häftigaste av allt är? Det som ändå är det viktigaste. Det fantasin är till för. Det som finns i både dig och mig. Håll i dig nu. När du läser den här boken, kanske du hittar ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sagor utan slut 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sagoälskare
  Ewa, 11 april 2019

  Inspirerande och en bra start för de som har svårt att komma igång. Skulle gärna vilja ha en likadan bok men kanske med mer sagor för de yngre då det är dem jag jobbar med!
  En bok att rekommendera!

 2. Triggar fantasin
  Kaffeläsaren, 15 januari 2018

  Boken innehåller 50 sagor utan slut. Berättelsen avbryts när det är som mest spännande. Låt fantasin avgöra hur sagan ska sluta.
  Sagor utan slut är en lite annorlunda sagobok, då inga sagor avslutas av författaren. Vi får själva hitta på sluten. Sonen och jag har läst boken ihop och det är helt fantastiskt vilka roliga idéer som han spinner vidare på. Det svävar iväg och det är så roligt att fundera vidare på dem. Alla sagor är av olika typ och inriktningar så det går verkligen att hitta ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jan-Erik Ullström