Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2017-10-30
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Cronquist, Sophie (foto)
Dimensioner
225 x 175 x 15 mm
Vikt
570 g
SAB
Qca
ISBN
9789175776231
Matfilosophie : njutbar, färgstark & variationsrik lågkolhydratkost (inbunden)

Matfilosophie : njutbar, färgstark & variationsrik lågkolhydratkost

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-10-30

Slutsåld

Matbloggaren och receptkreatören Sophie Cronquist driver bloggen ekofilosophie.com, en recept- och inspirationsblogg med fokus på lågkolhydratkost och hälsa.

Hennes mat är färgstark, fräsch och fantasifull. Fokus ligger på ren mat utan tillsatser och med sparsamt användande av mejeriprodukter.

I denna kokbok finns rätter som passar till både fest och vardag. Recepten är influerade av andra matkulturer men har också sina rötter i svensk husmanskost.

Låt dig inspireras av färgstarka förrätter, variationsrika varmrätter och njutbara efterrätter. Kokboken har även ett avsnitt med tillbehör där du hittar recept på bland annat röror, matiga sallader och kryddsmör.

Sophies härliga recept visar att lågkolhydratkost är så mycket mer än gräddsåser och bacon!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Matfilosophie : njutbar, färgstark & variationsrik lågkolhydratkost. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande
    Kaffeläsaren, 23 januari 2018

    Sophie visar att lågkolhydratkost är så mycket mer än gräddsåserna och bacon. Maten är färgstark, fräsch och fantasifull. Fokus ligger på ren mat utan tillsatser och sparsamt användande av mejeriprodukter.
    Matfilosophie är fullspäckad av fina och inspirerande bilder till recepten. Den är lätt att hitta i med tydligt register och uppdelat efter innehåll som kyckling, vilt, fisk osv. Vi har provlagat och ätit flera recept, alla har varit enkla att laga, smidiga recept att följa och god mat ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner