Sunt förnuft, vilt hjärta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-02-28
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789175776835

Sunt förnuft, vilt hjärta E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-02-28

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Journalisten Ella von Beijer styr sitt eget liv med järnhand. Sedan uppväxten på Östermalm är hon van vid att få som hon vill, och har nu även lyckats fånga en ung adelsmans hjärta. Men när hon får samtalet om sin mormors olycka tappar hon fotfästet. Hon får sparken från en ansedd nyhetstidning och tvingas ta ett jobb på ett smaklöst modemagasin. Plötsligt hänger hela Ellas karriär på en intervju med en arrogant pojkbandssångare. James Jensen lever för sin musik, det var hans band Timeless Kings som räddade honom från ghettot som ung. Ella är bara ännu en journalist han behöver bocka av på listan men ack så fel han tar. Till skillnad från alla andra kvinnor faller hon inte handlöst för hans leende. Istället börjar hon gräva efter familjehemligheter han sedan länge lämnat bakom sig i hemstaden Malmö. Ella och James har inget gemensamt, men när de träffas öppnas dörrar till deras förflutna som båda trodde var stängda för alltid. Kan kärleken sudda ut alla slags gränser människor emellan? Och vilken betydelse får pressen från omgivningen, när det väl gäller? Sunt förnuft, vilt hjärta är en berättelse om att mot alla odds våga följa sitt hjärta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sunt förnuft, vilt hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas!

    En omvälvande och modern kärlekssaga. Hade gärna läst en fortsättning!

    Det här var en spännande, rolig och romantisk läsning. Mycket känslor i luften under hela läsningen; kommer på mig själv med att hålla andan när det är som mest spännande.

    Vi får träffa journalisten Ella von Beijer som i bokens början har stött på problem utan motsvarighet tidigare i sin karriär. Hon faller hårt och tungt och måste börja arbeta med något helt annat än vad som har varit den ursprungliga pl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Veronica Almer