Smarta bröllopsboken (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2018-08-15
Upplaga
1
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Pettersson, Cecilia (form)
Dimensioner
227 x 175 x 16 mm
Vikt
557 g
SAB
Qcg
ISBN
9789175777559
Smarta bröllopsboken (inbunden)

Smarta bröllopsboken

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-08-15

Slutsåld

Du och din kärlek har sagt ja till varandra och ska börja planera ert bröllop. Det ska bli en oförglömlig dag med en vacker vigsel och en storslagen fest tillsammans med familj och vänner. Men hur i all världen ska ni få pengarna att räcka till?

Smarta Bröllopsboken är en unik och praktisk guide till hur du skapar ett alldeles underbart och personligt bröllop som passar både dig och din plånbok. Här får du kloka tips och råd från en erfaren bröllopsjournalist, som lär dig att enkelt göra en bra och genomtänkt bröllopsplanering. Du får de smarta verktygen som hjälper dig att smidigt prioritera, budgetera, ta hjälp och göra det själv. Steg för steg får du veta allt du behöver: från hur du hittar de finaste och mest prisvärda vigselringarna och kläderna till hur du dekorerar den perfekta festlokalen och hittar plånboksvänliga bröllopsresor. Allt med ett smart budgettänk i fokus! Smarta Bröllopsboken tar upp alla viktiga delar som ingår i en bröllopsplanering så att du kan känna dig trygg hela vägen in i ditt nya liv som gift!

Anna Östberg är frilansjournalist och arbetar sedan många år med att skriva artiklar om bröllop och bröllopsplanering för magasin och nättidningar. Hon är även utbildad civilekonom. Hon bor i Stockholm tillsammans med sin man och deras tre barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Smarta bröllopsboken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jättefin bok!
  Bokhyllaniskuggan, 3 april 2020

  ❥ Recension

  Vilken snygg, välkomponerad bok som verkligen bjuder in läsaren med sitt upplägg. Det är lättöverskådligt och bra uppdelat med kapitel och rubriker. Den tar allt det röriga man har i huvudet och gör det överskådligt med sin steg-för-steg-guide.

  Den här boken har verkligen allt man kan tänkas behöva och det känns ju extra skönt att ha alla tips samlade på ett och samma ställe. Den här är heltäckande med tips och trix, hållbarhet, budget, fallgropar osv. Ett r... Läs hela recensionen

 2. Rekommenderas varmt!
  Lollos bokhörna, 16 juli 2019

  "Smarta bröllopsboken" av Anna Östberg är en väldigt bra guide om du ska gifta dig. Tips varieras med fina bilder och det finns massor med tips på hur du kan hålla ner kostnaden för ditt bröllop.

  Boken är lättläst och har en bra innehållsförteckning så du lätt kan hitta i boken om det är något specifikt du söker. Det märks att författaren har arbetat länge med att skriva om bröllop, för boken är fylld med bra tips, tankar och lätta, överskådliga listor med allt du och din blivande bö... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner