Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
102
Utgivningsdatum
2018-08-15
Upplaga
1
Förlag
Idus Förlag
Medarbetare
Stridh, Sandra (form) / Tuvell, Karin (foto)
Dimensioner
220 x 160 x 7 mm
Vikt
266 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789175777597
Vegetarian på riktigt? (häftad)

Vegetarian på riktigt?

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2018-08-15

Slutsåld

Vegetarian på riktigt är en guide in till mer vegetariskt på menyn. Funderar du på att äta mer vegetariskt? Eller kanske på att bli vegetarian? Hur får du i dig alla näringsämne som kroppen behöver? Är du vegetarian på riktigt om du använder färdiga köttersättningsprodukter? Hur får du fram de bästa smakerna?

Vegetarian på riktigt är boken som tagit reda på vad forskningen säger. Boken som väger för- och nackdelar. Boken där du får kunskap om vitaminer och mineraler som kroppen behöver och hur du optimerar näringsämnena.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vegetarian på riktigt?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lärorik guide till vegetarisk kost
  @bokslukarfeministen, 16 juli 2020

  Denna bok riktar sig främst till personer som vill börja äta mer vegetariskt och inte lika mycket till de som redan gör det, vilket jag gör. Informationen om hur mycket näring viss vegetarisk mat innehåller var dock ändå väldigt intressant att läsa om, även fast jag tyckte det var mindre intressant att läsa om fördelar med att äta kött eftersom jag inte har några planer på att börja om att äta kött som det ser ut nu. Men det är ändå en väldigt lärorik guide, dock hade jag gärna velat ha lite roligare bilder i den.

 2. Trevlig bok
  Villivonkansbooks, 5 januari 2019

  Vegetarian på riktigt? är en smidig liten bok för de som funderar på att bli vegetarianer. Den är tydlig och enkel utan massa extra krusiduller. Språket är rakt och direkt, det är lätt att läsa boken även för de som är ovana läsare. Fakta presenteras på en lagom nivå som inbjuder till läsning. Bilderna ser trevliga och fräscha ut i boken. Utöver det är boken fullspäckad av recept. Recept som går hem hos de flesta familjer. Det är rätter som pytt i panna, burgare, pizza och quesadilla, rätter ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Tuvell

 • Kokbok för gamers som inte orkar 2.0

  Karin Tuvell

  Här är boken som ger dig kraft i verkligheten. Lär dig vad kroppen behöver. Lär dig impa. Få färdigheter att stiga i graderna i verkliga livet. För att vara ärlig ... problemet är mellan tangentbordet och stolen. Du behöver den här för att bli en ...