Inte en kroppsspråksbok (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (58.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-10-08
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789175778181
Inte en kroppsspråksbok (e-bok)

Inte en kroppsspråksbok (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2018-10-08
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
"Ända sen jag stegade in på mitt första uppdrag iförd läderbyxor och stilettklackar, för att hålla kurs i kroppsspråk har jag försökt lära mig av alla tokerier och misstag jag gjort. Min första lärdom var att människor har väldigt svårt att lyssna de första fem minuterna om man är lite för uppseendeväckande klädd."

I sin debutbok berättar skådespelaren och kroppsspråksexperten Gabriella Lockwall humoristiskt och pedagogiskt hur hon hjälpt människor att bli av med sin talarrädsla, sina fysiska ickeverbala ovanor - eller sin nervositet.
Kort sagt - att bli bättre på att kommunicera med andra.

Som läsare känner vi igen många av situationerna, personligheterna och lär oss om det spännande området ickeverbal kommunikation.

Boken tar avstamp i Gabriellas övertygelse om att alla människor är unika och behöver genomtänkt personlig feedback och tydliga verktyg för att utvecklas.

"Det är så lätt att bara fundera på vad som skall sägas, Gabriella har verkligen hjälpt till med att sätta fokus på hur det skall sägas. Med riktigt stora besöksmängder på Vasamuseet är det viktigt att vara tydlig med sin kommunikation, Gabriella gör det lätt för oss att bli bra på det." Spännande att det blir en bok!"
Peter Rydebjörk
Guideansvarig Vasamuseet
/ Guide Manager, Vasa Museum
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »