Pojken med stjärnorna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-09-14
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789175778808
Pojken med stjärnorna (e-bok)

Pojken med stjärnorna E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-09-14

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Bankomatmordet kallade media det, men vad var det som hände egentligen på Länsmanstorget i Göteborg den där kalla februarinatten?

Philip är en helt vanlig 24-årig kille, om man bortser från det långa, tuperade håret, silverstjärnorna under ögonen och den svarta kajalen. Poprockstilen som Philip bär upp är viktig för honom, precis som favoritbandet Broder Daniel. Det är hösten 2009 och han är hemkommen efter två månader i Los Angeles där han inlett en romans med makeup-artisten Ashley. Utöver sitt arbete på hemtjänsten är det böcker, konserter och festival med vännerna som gäller. Philip är van vid att hans utseende väcker olika reaktioner. "Jävla emo!" får han höra ibland, men det är inget han bryr sig om. Det är sådant som händer, men ingen skulle någonsin tro att fördomarna och hatet kunde gå längre än så.

Pojken med stjärnorna är baserad på verkliga personer och händelser. Det är en gripande berättelse om kärleken i ett kompisgäng och hur det är att leva inom en subkultur som vuxen, tills allt förändrades den där söndagen på alla hjärtans dag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pojken med stjärnorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiskt bra
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 21 juli 2022

    En otroligt stark bok. Där författaren berättar om hur hennes kompis fick ett kort liv på grund av förutfattade meningar. Boken är mycket viktig

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mirre Sennehed

  • Bokstavsbarn

    Mirre Sennehed

    Jag satt i ett litet rum på Barn- och ungdomspsykiatriska avdelningen i Kisa. Olof tittade tyst på mig och sedan ner i det lilla anteckningsblocket. Under en lång stund pillade jag på mina silverringar, lät dem snurra hundratals varv runt fingrarn...