Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Cecilia Lund (del 6)
Antal sidor
458
Utgivningsdatum
2014-04-21
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Leio, Nina (form)
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
260 g
SAB
Hc
ISBN
9789175790183

Nattsländan

(60 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket, Svenska, 2014-04-21
51 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Cecilia vaknar upp på sjukhuset efter att ha drabbats av en mindre hjärtinfarkt, vet hon med isande visshet att hennes liv måste förändras. Det handlar om henne själv, inser hon, om hennes känslor och hennes hälsa. Att gå vidare i äktenskapet framstår som en omöjlighet och trots att drömmen om en familj som håller ihop livet ut går i kras, finns inga andra alternativ.

Men även Cecilias syster Susannas liv genomgår dramatiska förändringar. Systrarna svetsas därigenom samman mer än någonsin. Susanna visar oväntad handlingskraft trots att hon ställs inför sitt livs tuffaste utmaning. Samtidigt som Cecilia kämpar med att komma på fötter och hitta ny balans i livet försöker hon komma tillbaka i sin yrkesroll. Men hon blir ifrågasatt från flera olika håll, och mest ont gör det när hennes egen son vänder sig från henne. Att en mamma vill gå sin egen väg är inte alltid lätt, men måste man verkligen välja?

När Cecilia framåt sommaren återgår till sitt arbete på förlossningskliniken drabbas hennes avdelning av ett hårt slag. Chefsbarnmorskan Tatiana försvinner spårlöst. Och trots att Cecilia verkligen borde lämna ärendet åt polisen, kan hon inte låta bli att engagera sig. Långsamt går sanningen upp för henne och den är mer skrämmande än någon kunnat tro.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nattsländan
 2. +
 3. Modershjärtat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Modershjärtat av Katerina Janouch (pocket).

Köp båda 2 för 99 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nattsländan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Böckerna om barnmorskan Cecilia är bara så bra
  Gun , 22 oktober 2014

  Njuter varje gång det kommer ut en ny bok om barnmorskan Cecilia. Spänning och underhållande och det går nästan inte att sluta läsa. Boken tar slut för fort det skulle vara flera hundra sidor till.

 2. Underbar njutfull läsning
  Anethe Bergendahl, 6 juni 2014

  Nattsländan var minst lika bra som föregående bok i serien Cecilia Lund. Jag tycker mycket om dessa böcker för det speglar ett vardagsliv som egentligen vem som helst kan ha.

  Jag är glad att hon skilde sig från John, det var helt enkelt dags för Cecilia att gå vidare med sitt liv. Hoppas även på att hon ska fortsätta utveckla sin relation till polisen Per. Jag ser mycket fram emot nästa bok i serien, kommer att sätta mig skönt ner och duka upp något gott att äta och njuta av läsningen.

 3. Inte så bra som de förra
  gulbe, 8 maj 2014

  Boken var bra men inte så bra som de förra böckerna med med Cecilia Lund.

  Avsnittet med sex med polisen tyckte jag var helt ovidkommande( Ochjag är INTE fördomsfull)

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Nattsländan