Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Cecilia Lund (del 7)
Antal sidor
439
Utgivningsdatum
2015-04-13
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
240 g
SAB
Hc
ISBN
9789175791005
Blodssystrar (pocket)

Blodssystrar

(85 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket Svenska, 2015-04-13
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Beställ boken senast onsdag 19 december kl. 22:30 för leverans innan julafton
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Serien om barnmorskan Cecilia Lund har fått en efterlängtad sjunde del. Precis som tidigare i serien handlar Blodssystrar om vardagsliv, relationer, och familjedraman i kombination med nervpirrande spänning.

Cecilia står på egna ben efter skilsmässan. Under en dramatisk förlossning på sjukhuset där hon jobbar avlider en ung mamma och hennes baby. I medierna rasar en hätsk debatt om vårdbesparingar och Cecilia kontaktas av den bortgångna kvinnans fästman. Hon är helt oförberedd på vad som sedan sker.

En ung gravid kvinna hittas medvetslös under en gångbro och Cecilia engagerar sig i fallet med fara för sitt liv samtidigt som hon försöker finnas till hands för sin egen familj.

Katerina Janouch har vunnit många trogna läsare med böckerna om Cecilia Lund, tack vare sina skildringar av kvinnors liv och vardagens dramatik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Blodssystrar
 2. +
 3. Skugghäxan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skugghäxan av Katerina Janouch (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Blodssystrar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. jättebra
  Gun (Skillinge), 13 april 2016

  Jag läser alla hennes böcker om barnmorskan och älskar dom. Hon skriver så enkelt och med värme. Jag längtar alltid efter nästa bok som kommer ut och det gör den snart. Det går nästan inte att sluta läsa dom när jag väl börjat. Denna bok var lika bra som alla andra om barnmorskan tycker jag.
  Med vänlig hälsning
  Gun

 2. Inte i min smak
  Anni, 28 december 2015

  Författarinnan försöker krama ut lite till i serien om den egocentriska barnmorskan som förlöser och föder barn om vartannat utan att stanna upp för att ta hand om de egna barnen under deras uppväxt, utan istället klampar på sin egen destruktiva väg. I denna bok får familjen allt mindre plats till förmån för såväl förvärvsarbete som gamla och nya älskare. En krystad deckarintrig kletas också in i boken, som om det vore ett matrecept hon följer där alla ingredienser måste finnas med. Men kvali... Läs hela recensionen

 3. Spänning mitt i vardagsskildringarna
  Johanna, 23 augusti 2015

  Blodsystrar kan vara min favorit bland böckerna om Cecilia. Det största fokuset i boken ligger på vardagslivet, eller kanske snarare vägen till det nya vardagslivet för familjen. Under sina barnfria veckor fortsätter Cecilia leta efter och lösa mysterier. Det här gör att boken stundtals blir riktigt spännande. Utan att avslöja för mycket så tycker jag att de sista cirka 70 sidorna utspelar sig i en jättespännande och för mig ny miljö i romaner. Kan inte låta bli att undra om det finns någon s... Läs hela recensionen

 4. Vilken bok
  Anna-Lena Irene Scott, 29 juni 2015

  Jätte bra bok kunde inte lägga i från mig den
  Spännande, lätt läst, i levelsefull, jag kommer att läsa flera böcker av
  Katerina.

 5. Allt-i-ett-bok!
  Karin Roxberg, 22 juni 2015

  Blodssystrar är lika spännande som hennes böcker alltid är! Både relationsbok, deckare och kvinnosaksbok allt-i-ett! Man blir garanterat inte besviken!

 6. Tillhör inte de bättre i serien.
  Farmor, 22 maj 2015

  Tunn och innehållslös. Alldeles för mycket utfyllnadsord och för lite handling. Lämnar mig besviken då boken inte lever upp till mina förväntningar. Du behöver inte läsa den!

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Blodssystrar