Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2015-11-17
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Furtenbach, Karolina (form)
Dimensioner
180 x 110 x 15 mm
Vikt
140 g
SAB
Hc
ISBN
9789175791319

Kanske imorgon

(55 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket, Svenska, 2015-11-17
51 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En relationsroman som berör på djupet! Kanske imorgon är en roman om en ofrivillig vänskap. En vänskap som blir livsviktig för två grannar i en villaförort till Stockholm. Den ställer frågan om hur mycket vi egentligen vågar tränga oss på när någon annan mår dåligt. För hur mycket angår vi egentligen varandra som vänner, som grannar, som medmänniskor?

Eva har förlorat sin treåriga dotter i en olycka och försöker nu samla tillräckligt med mod för att avsluta sitt eget liv. Under tiden följer hon sina dagliga rutiner med målet att aldrig, aldrig låta det vara tyst. Med lurarna i öronen fortsätter hon att gå till jobbet - där ingen vet vad som har hänt - fortsätter att heja på grannarna, fortsätter att handla sin mat, fortsätter att dricka sitt kaffe.

Men en dag kommer Evas granne Monika i hennes väg. Med sin spontana livsglädje och färgstarka personlighet stör hon Evas planer och en ofrivillig vänskap börjar spira. Monika styr sitt eget liv, tar för sig, ber inte om ursäkt. Monika backar inte för sorgen när alla andra gör det. För Monika verkar livet vara en sådan självklarhet.

Eller?

Kanske imorgon är en berättelse om att överleva sorg och hur en ovälkommen vänskap kan förändra precis allting.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kanske imorgon
 2. +
 3. Bara idag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bara idag av Felicia Welander (inbunden).

Köp båda 2 för 226 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Kanske imorgon. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bästa Boken 5/5
  Martina , 1 juni 2017

  Den är svår att lägga ifrån sig, när man har börjat att läsa. Så fint att se, att människor ställer upp för varandra. Och Monika, börjar se Eva och hjälper henne. Som en vän från det blå! Rörande, sorglig och perfekt i hjärtat!

 2. Halvtråkig
  Aline, 31 mars 2017

  Jag hade inga höga förväntningar men jag kände redan innan jag kommit halvvägs att ja ville att boken skulle va slut snart. Den va förvirrat skriven då man inte hängde med på vem som va vem då den är skriven i jag-form. Generellt var boken sorglig men inget ja kommer bära med mig eller ens minnas kanske.... tråkigt eftersom själva titeln var väldigt lockande.

 3. tänkvärd
  Gabrielle Svensson, 11 juli 2016

  En fin berättelse om två helt olika kvinnor och även en påminnelse att livet kan ändras på bara några sekunder...

 4. Tidsfördriv
  Marve, 25 maj 2016

  Må vara ett lättsamt tidsfördriv en det här är ingen bok att ta till hjärtat, ingen man minns efteråt. Två kvinnors liv som korsar varandra men det blir lite rörigt då båda skrivs i jag form. Hade förväntat mig något mer välskrivet och välkomponerat. Lite för mycket drama som gör det hela osannolikt.

 5. En vacker bok
  Barbro Rickstrand, 20 april 2016

  En bok om hur betydelsefull vänskap och gemenskap är för människan. Hur riktiga vänner ställer upp för varann i de tuffaste lägen. En vacker bok som jag kommer att minnas.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Felicia Welander

 • Bara idag

  Felicia Welander

  En roman som utan sentimentalitet berättar en historia som är lätt att ta till sig, men samtidigt väcker starka känslor. Elisabeth Brännström, Tidningen Kulturen om debutromanen "Kanske imorgon Bara idag är en roman om att resa. Om vad som hä...

Bloggat om Kanske imorgon