Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Nathalie Svensson-deckare (del 2)
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2016-09-20
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 108 x 18 mm
Vikt
170 g
SAB
Hc
ISBN
9789175791333
Dominodöden (pocket)

Dominodöden

(101 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2016-09-20
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Överläkaren Erik Jensen försvinner obegripligt i kulverten på Sundsvalls sjukhus under en nattjour. Kommissarie Johan Axberg kopplar snabbt ihop fallet med psykiatrikern Thomas Hoffman, som försvann spårlöst på samma plats tre dygn tidigare. När Hoffman senare hittas brutalt mördad i ett skogsparti tyder allt på att han har hållits fången för att sedan bli ihjälslagen. I både Hoffmans och Jensens fall har gärningsmannen lämnat efter sig en dominobricka.

När Sundsvallspolisen ber Rikskriminalens gärningsmannaprofilgrupp om hjälp tvekar psykiatrikern Nathalie Svensson. Hon har varit med om flera traumatiska händelser och behöver mest av allt lugn och ro hemma i Uppsala. Men när det visar sig att hennes syster är den senaste som sett Erik Jensen vid liv bestämmer sig Nathalie för att ta sig an uppdraget.
Det blir en jakt på en tvångsmässig mördare för att hitta Erik Jensen i tid. Står fler offer på tur? Och framför allt vad betyder dominobrickorna?

Dominodöden är den andra boken i serien om Nathalie Svensson. Här får vi också återuppta kontakten med Johan Axberg och de andra karaktärerna i Moströms framgångsrika Sundsvallssvit.

"Jonas Moström skriver rappt, flyhänt och effektivt, med en aldrig sviktande intensitet som tvingar läsaren genom natten, mot gryningen som aldrig har riktigt det ljus man har förväntat sig."
Arne Dahl

"Det krävs flera saker för att skriva en riktigt bra deckarroman. En är en spännande intrig, en annan att romanen har en språkdräkt som fängslar läsaren. Det uppfyller Moströms skildring mer än väl.[...] En bra höstläsning som tidvis ger rysningar och som ger rysningar och som ökar läshungern.
Piteå-Tidningen

"Läsaren hålls i ovisshet in i det sista dramatiska slutkapitlet. Välskriven, spännande med en ovanlig intrig. I hög grad läsvärd."
Ölandsbladet

"Igenkänningen i Sundsvall lyckas Jonas Moström som vanligt utomordentligt med. Tempot är högt och spänningen tätnar genom ständigt nya kopplingar mellan karaktärerna [...] en av de bästa böckerna i serien, en som man håller hårt i ända fram till bakre pärmen."
Sundsvalls Tidning

"Jonas Moström har hittat formen och har lyckats förena de två serierna på ett fantastiskt bra sätt [...] Läs Jonas Moströms Dominodöden och njut. Boken ger en ljusglimt i denna annars så trista sommar."
Länstidningen Östersund
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dominodöden
 2. +
 3. Midnattsflickor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Midnattsflickor av Jonas Moström (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dominodöden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Moströms bästa
  Ann-Kersti Kulán, 20 januari 2017

  Mycket bra skriven. Man har hela tiden en bra överblick av händelserna. Streckläst. Moström har en förmåga att få en att leva med, från pärm till pärm

 2. Spännande
  ANNA ERIKSSON (Örnsköldsvik), 6 november 2016

  Spännande från blad ett aldrig läst nått av Jonas Moström förut ska bli fler kan jag säga köp den ni kommer inte ångra er.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Dominodöden