Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2016-08-23
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Originaltitel
Vägra följa John : från lagom vanligt normal till omåttligt unikt fenomenal
Dimensioner
180 x 110 x 26 mm
Vikt
213 g
SAB
Dokb
ISBN
9789175791678
Vägra följa John : genvägen till hälsa, framgång och lycka (pocket)

Vägra följa John : genvägen till hälsa, framgång och lycka

(20 röster)  |  Läs 16 recensioner
Pocket Svenska, 2016-08-23

Slutsåld

Vet du om att meningen med livet är att du ska må riktigt bra och leva så som du verkligen vill? Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Genom att bli medveten, närvarande och hitta inspiration inifrån dig själv, får du kraft att gå från ord till handling.

Vägra följa John är fullständigt nydanande och innehåller allt du behöver för att en gång för alla förändra ditt liv till det du drömmer om och längtar efter. Bokens budskap och konkreta råd, som tusentals läsare lovordar, vänder upp och ner på den etablerade synen på hälsa, framgång och lycka. Här vägleds läsaren till att förstå varför vi människor gör som vi gör i stället för som vi egentligen, innerst inne, vill.

Efter att dramatiskt ha förändrat sina egna liv visar nu författarna hur du kan ta genvägen till ett annat sätt att leva, som är tillgängligt för alla. Vägra följa John är en inspirerande guide till hur du kan leva livet fullt ut, och den lämnar ingen oberörd.

Pocketutgåvan av Vägra följa John är den omarbetade och uppdaterade utgåvan av den inbundna boken som utkom 2014.

"Jag är djupt imponerad och övertygad om att boken är en av de bästa som skrivits inom området personlig utveckling! Jag har själv länge funderat på att skriva en bok i ämnet men skrinlägger nu dessa planer."
Jan Oleby, legitimerad läkare

På samma sätt som böcker av till exempel författarna Wayne W. Dyer och Tony Robbins är Anneli Påmarks och Carl Österbergs bok Vägra följa John fantastiskt lärorik, tankeväckande och till och med paradigmförändrande. Författarna har fått med mer än allt!
Pia Hellertz, filosofie doktor, socionom och psykoterapeut

Står du i ett vägskäl? Vill du förändra ditt liv? Då ska du läsa Vägra följa John!
Alina Carlsson, frilansjournalist och bloggare
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 16 recensioner av Vägra följa John : genvägen till hälsa, framgång och lycka. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hatten av för Anneli och Carl
  Owe, 28 mars 2018

  Två år efter att jag första gången läste boken lever jag idag ett liv där jag är en mycket bättre version av mig själv, med lägre stressnivå, mer fritid, bättre självkännedom och bättre förmåga att göra val som är bra för mig och andra i ett större perspektiv

 2. Bra författarambition men inte faktabaserad
  Jakob H., 6 februari 2018

  Jättebra ambition att skriva en bok av den här typen!

  Problemet är att boken innehåller myter som inte stämmer med verkligheten. Det gör att det inte är tillförlitligt att använda boken för att hitta vägledning.

  Exempel:

  I kapitlet "Fenomen som finns fast de inte kan bevisas" så nämns
  - "Starchild-projektet" om att forskare skulle påstå att man hittat en korsning mellan människa och utomjording och
  - "De bosniska pyramiderna" som skulle peka ut en ny plats f... Läs hela recensionen

 3. Onyanserat resonemang
  Linda , 15 maj 2017

  Jag upplever att författarna valt ut de delar som passar deras budskap. Tex att vaccinationer skulle ge autism. Jag har lyssnar på flertalet forskar kring autism och alla säger att det inte finns ett samband. Men boken hänvisar till en liten notis om att det skulle vara så och gör den till en allmän sanning. Tyvärr försvinner de kloka saker som boken lyfter, av all pseudovetenskap

 4. Hitta din sanna potential! Boken har allt!
  Ninni , 1 februari 2017

  Är du nyfiken på livet och drömmer om att utvecklas och växa som människa? Har du ett arbete som motsvarar din sanna potential? Är du genuint lycklig och följer ditt hjärta i allt vad du gör?

  Att anses vara lyckad i samhället är att göra karriär och tjäna mycket pengar. Man har råd med bil, båt, sommarstuga, resor etc. Men om man ändå inte är lycklig är det dags att börja lyssna på den subtila rösten inom sig. Vad vill jag egentligen med mitt liv? Vad ger mig verklig mening?
  <... Läs hela recensionen

 5. En väääldigt viktig bok helt enkelt!!
  Helena Johansson, 23 november 2016

  Att lyfta blicken - mod & kärlek!
  Tack Anneli & Carl för att ni lyfter de här viktiga frågorna!
  LÄS DEN!

 6. Min bibel

  Denna bok som pocket, nu ännu bättre. Den ligger på mitt köksbord läser lite varje dag, den hjälper mig att ha fokus på att må bra, och våga Vägra följa John. Läst många böcker om personlig utveckling, denna är enligt mig den bästa som skrivits inom detta område. Tycker att författarna fått med allt. Rekommenderas med kärlek och värme. / Eva-Lena

 7. Läs den !!
  Anne-Lie , 2 november 2016

  det är en fantastisk bok som jag rekommenderar alla att läsa , trots att jag bara hunnit halvvägs än.

  Läs och ta till dig alla klokheter , så kan den här världen bli en bättre plats

 8. Personlig utveckling när den är som bäst
  Camilla Brandt, 8 september 2016

  Författarna till Vägra Följa John har lyckats att på bästa sätt belysa så många viktiga områden, kost, hälsa och medicin, Jag kände mig så härligt normal när jag läste boken och inser att jag aldrig har följt John. Boken har potential att förändra världen om vi alla följer vårt innersta och slutar följa någon som inte ens existerar, nämligen John. Ju fler som läser den och tänker till själva ,ju fortare går det. Den nya omarbetade upplagan av Vägra Följa John sätter personlig utveckling ännu... Läs hela recensionen

 9. En bok alla skulle läsa och ha hemma!
  gunilla henriksson, 6 september 2016

  Boken innehåller många fantastiska användbara verktyg/övningar för vardagen som är så värdefulla och kraftfulla .Boken måste helt enkelt bara läsas och övningarna tillämpas.Det fungerar!
  Författarna förmedlar mycket viktig information, som vi kanske inte själva har tid/ ork att fördjupa oss i bla om hur vår hälsa och planeten jorden blir påverkad av olika ämnen. Denna bok läses inte bara en gång utan kommer stanna kvar i bokhyllan.

  Gunilla Henriksson
  Dipl.Akupunktör och Qigong instruktör/massör

 10. En bok att läsa om och om
  Kirse Odin, 1 september 2016

  Vägra följa John greppar alla de viktiga områden i livet. Jag vill varmt rekommendera boken till alla som är nyfikna på att utvecklas och få ett bättre och lyckligare liv.

 11. Utmanande och inspirerande
  Anna Kraft, 30 augusti 2016

  En mycket bra bok som utmanar mig att vara mer kritisk till allt vi matas med i samhället. Samtidigt inspirerar författarna mig att våga titta på vem jag är och vem jag skulle kunna bli - kanske den bästa versionen av mig själv! Att läsa Vägra följa John är bland det bästa jag gjort! Så min uppmaning till er som ännu tvekar... Läs den NU :) !!

 12. Åh vad jag önskar att alla läser denna boken
  Mia Lindell, 30 augusti 2016

  Wow vilken bok! Jag älskar den, den liksom har ALLT.
  Flera saker som författarna tar upp har förändrat mitt sätt att se på mig själv och världen vilket lett till att jag har ett bättre liv idag.
  Min man har aldrig varit intresserad av böcker inom personlig utveckling men till och med han tycker den är riktigt bra.

 13. Här och nu lämnas över till kommande generationer
  Lisbet Persson, 30 augusti 2016

  Så viktiga frågor som tas upp i denna boken. Önskar att denna bok kunde vara diskussionsunderlag i skolorna. Tänk vilket avstamp för en bättre värld. Att börja tänka själv och ifrågasätta all information är verkligen början på att skapa en bättre värld tillsammans. Den värld som vi vill lämna efter oss till kommande generationer.

 14. Värd att läsa varje sida.
  Jeanette Stendahl, 28 augusti 2016

  Klart bästa valet av en bok som hela tiden går att använda. Boken är full av information och hjälp med verktyg för att hitta sig själv.
  Den har hjälpt mig att hitta mitt riktiga jag, som i sin tur har öppnat upp otroligt många fantastiska dörrar med fullt av möjligheter.
  Finns det någon bok man ska läsa, så är det den här.

 15. En otroligt inspirerande bok!
  Erik Jonsson, 25 augusti 2016

  Den här boken har inspirerat mig väldigt mycket och fått mig att öppna mitt sinne och mina ögon för mycket nytt. Boken har fått mig att få ännu bättre kontakt med mig själv och mitt inre. Den innehåller väldigt mycket intressant kring kost, hälsa och medicin men även kring personlig utveckling vilket jag själv tycker är den mest spännande delen. Jag kan bara rekommendera alla som tycker att det låter intressant att köpa den - jag är säker på att du kommer få med dig många bra och tänkvärda saker efter att ha läst den.

 16. Fantastisk bok!
  Atefeh Asadi, 25 augusti 2016

  Om alla människor skulle läsa och ta till sig av denna bok skulle världen vara en ännu bättre plats. Bara läs den!!!

Visa alla 16 recensioner

Bloggat om Vägra följa John : genvägen till hälsa, f...