Vargarnas tid (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
407
Utgivningsdatum
2017-03-21
Förlag
Pocketförlaget
Dimensioner
178 x 110 x 24 mm
Vikt
229 g
SAB
Hc
ISBN
9789175792033
Vargarnas tid (pocket)

Vargarnas tid

(44 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2017-03-21
55
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
VÄRLDEN BRINNER och ondskan breder ut sig överallt. Även i Sverige, där världens första rasbiologiska institut har grundats för att skydda den rena svenska rasen. Landets gränser är stängt för judar och i Tyskland sprider nazismen sitt gift över världen.

Men vid sidan av ondskan går kärleken. I sökandet efter tre försvunna finska krigsbarn träffas Magdalena och Carl-Magnus. De kommer från skilda världar men förenas i sin kamp mot mörkrets makter. Det blir ett livsavgörande möte som kommer att förändra deras och andras liv för all framtid.

Vargarnas tid handlar om mod i krigets skugga. Mod att stå upp för det man innerst inne tror på och modet att våga vägra lyda order.

Elisabet Nemert har skrivit en läsvärd roman om beredskapsåren, med fina tidsbilder och dramatik både i det lilla och det stora.
NORRKÖPINGS TIDNINGAR

En bok som andas positivism och hävdar människan rätt och skyldighet att stå upp för tron på demokratiska värden. Och att kärlek kan övervinna allt, även ondska.
DAST Magazine
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vargarnas tid
 2. +
 3. Röd måne

De som köpt den här boken har ofta också köpt Röd måne av Elisabet Nemert (pocket).

Köp båda 2 för 114 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Vargarnas tid. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Engagerande och upplysande
  Elisabeth, 2 februari 2018

  Lätt att läsa och att bli fångad av berättelserna om enskilda individer samtidigt som man får ta del av den viktiga historien kring nazismen före och under andra världskriget.

  Det är dock en grundläggande historiebeskrivning som kan minska intresset för den redan historiekunnige. För den som vill veta mer om denna tragiska tid och kanske fundera kring detta i relation till vad som händer just nu är det en utmärkt bok. Boken kan med fördel användas som lästräning och diskussionsunder... Läs hela recensionen

 2. Berättelse som berörde mej.

  Underbar. Berörde mej djupt.Har budskap som är aktuella även i dag.
  Människoöden som berör och som man vet har hänt.

 3. Underbar bok
  markas, 15 september 2017

  Jag har läst denna bok flera gånger. Underbar bok gillar extra mycket att den har en verklig historisk bakgrund. Rekommenderar alla hennes böcker varmt. Läst alla!!

 4. Mera research!
  Maria Abrahamsson, 4 juli 2017

  Lättläst. Magin (och symboliken) med vargar ok och flyter in i berättelsen. Däremot haltar den historiska bakgrunden/fonden. Så mycket att det störde läsningen, oavsett att författaren har frihet att ändra i tid och händelseförlopp.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om Vargarnas tid