Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2017-02-21
Förlag
Pocketförlaget
Dimensioner
178 x 110 x 13 mm
Vikt
131 g
SAB
Lz Bråding, Sanna
ISBN
9789175792194
För mycket av allt (pocket)

För mycket av allt

(6 röster)
Pocket Svenska, 2017-02-21
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det här är min bok den har inte varit lätt att skriva, det visste jag från start. Men jag visste också att det var dags nu. Nu är jag redo att dela med mig av min historia, den resa som jag har varit med om.

Den här boken är för dig som precis som jag kanske har gått igenom livet med en känslighet utöver det vanliga, eller som känner någon som har gjort det. Någon som sökt, som känt sig utanför, som burit på en önskan om att passa in, bli förstådd och sedd. Kanske till och med någon som jag, som till slut inte orkat, som flytt in i mörkret, som stängt av för att stå ut med livets svårigheter, som skadat sig själv och kastats in i en nedåtgående spiral mot sin personliga botten med ätstörningar, droger, kriminalitet och sexuella övergrepp.

Men den är även för dig som lyckats komma till någon sorts insikt, som rest dig, som skalat av lager efter lager i jakten på din sanna kärna. Och som till slut vågat möta dig själv. Eller är på väg att göra det.

Sanna Bråding är en välkänd radioprofil, programledare och skådespelare med en framgångsrik karriär bakom sig. För mycket av allt är hennes debutbok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. För mycket av allt
  2. +
  3. Nazibruden : en sann historia

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nazibruden : en sann historia av Jessika Devert (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sanna Bråding

  • Veganboken : recept, fakta & inspiration

    Sanna Bråding

    "Först och främst: Det här är den finaste bok jag har sett. Pastellfärger, regnbågar och glada bilder. Recepten, som är helt vegenska, är enkla att följa och sidorna är översiktliga." Mariestads-Tidningen Med mottot »eat the rainbow« led...