Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Rebecka Born (del 1)
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2017-03-21
Förlag
Pocketförlaget
Dimensioner
178 x 110 x 16 mm
Vikt
159 g
SAB
Hc
ISBN
9789175792224
Tills bara aska återstår (pocket)

Tills bara aska återstår

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2017-03-21
55
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"... en stark och svart skönlitterär debut."
FEMINA

Två kvinnokroppar hittas utanför Karlstad, stympade och brända till oigenkännlighet. Men ingen har anmälts saknad. Vilka är de mördade kvinnorna? Vad har de varit med om och vem har velat se dem döda? På stadens psykiatriska klinik finns en skräckslagen tonåring som inte vill prata med någon. Kan hon sitta inne på svaren?

I Stockholm har Rebecka Born fått chansen att göra karriär som specialpolis i en elitgrupp som bekämpar terrorism och organiserad brottslighet. Första fallet blir att utreda de mystiska morden i Värmland.

Väl på plats väcker otäcka fynd på Rebeckas släktgård, numera flyktingboende, bortträngda minnen till liv. Dessutom motarbetas hon av lokalpolisen och snart hotas både hennes karriär och psykiska stabilitet.

LISA BJURWALD är journalist, föreläsare och författare. Hon har bland annat arbetat som ledarskribent på DN och Svenska Dagbladet och hennes reportageböcker om Europas extremhöger har översatts till flera språk. Tills bara aska återstår är Lisa Bjurwalds debutroman.

"Välskriven ... En lovande debut"
CrimeGarden.se

"Karaktärerna är väl gestaltade och Värmlandsmiljöerna är färgstarkt målade. Hon har trots det allvarliga ämnet skapat en intrig som är gastkramande. Betyg: 4 av 5"
Nils Scherman, ledamot av Svenska Deckarakademin, för DAST Magazine
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tills bara aska återstår
  2. +
  3. När inget annat återstår

De som köpt den här boken har ofta också köpt När inget annat återstår av Mats Ahlstedt (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tills bara aska återstår. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra debutbok om Rebecca Born
    Strulputte, 9 juni 2017

    En omskakande och spännande bok, där Rebecca Born, som specialpolis utreder 2 mystiska mord i Karlstads närhet. Det visar sig handla om trafficking och woodoo av Nigerianska unga flickor som säljs och lockas till Sverige, där de får "arbeta" mot orealistiska mål. En av flickorna tas in sjukhus för psykbehandling, där hon sedermera börjar prata och berätta om sina ruggiga upplevelser för Rebecca Born. Den här boken är både spännande och skakande, tempot är högt, som i en bra deckare. Upplösnin... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lisa Bjurwald