Kysstäckt (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Rosanna Wilde (del 3)
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2017-05-22
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
178 x 110 x 13 mm
Vikt
126 g
SAB
Hc
ISBN
9789175792262

Kysstäckt

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2017-05-22

Slutsåld

Rosanna Wildes erotiska noveller har rönt framgång och hon har blivit lite av en kändis. Hon blir flitigt uppvaktad och får många romantiska förslag. Oväntat nog kommer även ett erbjudande från Rosannas före detta man Nathan. Han bor nu med sin älskarinna, den unga Solange, men saknar Rosanna. Därför föreslår han att Rosanna ska flytta in, för att pröva på en alternativ livsstil.

Rosanna tvekar. Att återvända till Nathan är att ta ett steg tillbaka till det gamla. Det känns inte rätt. Men vad är det rätta? Hur bör man leva för att äntligen bli tillfredsställd?

Kysstäckt är den tredje delen i berättelsen om en mogen kvinnas sexuella uppvaknande. Tidigare har Hudhunger och Nakenlek utkommit.

KATERINA JANOUCH är författare. Hon är också Sveriges främsta sex- och samlevnadsexpert och medverkar regelbundet i såväl TV som tidningar.

"Jag är glad att jag tackade ja till erbjudandet om att läsa Hudhunger i början av året. Dessa böcker har kanske inte blivit nya favoriter, men de har en beroendeframkallande effekt och är trevliga tidsfördriv. Kysstäckt, tillsammans med de andra två, fyller ett hål i erotikgenren: ett där det ultimata fokus ligger på sex och njutning utan en krystad handling som hamnar i vägen."
Bloggen Lacrimamens

"Kysstäckt är nämligen en bok till bredden fylld med mycket noggrant beskriven sex ... Språket är lättillgängligt och de tätt förekommande sexbeskrivningarna gör att handlingen hamnar i skymundan. Å andra sidan är det nog det som är meningen med boken."
Yrla Dentén, BTJ-häftet nr 18, 2016
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katerina Janouch