Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Marian Dahle Cato Isaksen (del 1)
Antal sidor
436
Utgivningsdatum
2017-11-21
Förlag
Pocketförlaget
Översättare
Margareta Järnebrand
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
177 x 110 x 25 mm
Vikt
242 g
SAB
Hce
ISBN
9789175792415
Där Satan har sin tron (pocket)

Där Satan har sin tron

(21 röster)
Pocket Svenska, 2017-11-21
55
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I ett ödsligt hus utanför Oslo har en hämndplan satts i verket. Någon för bort män, som senare återfinns brutalt mördade. Femton år tidigare försvann en sexårig flicka i Oslo och polisen har beslutat att återuppta utredningen.

Kriminalinspektör Marian Dahle, som varit sjukskriven och fortfarande lider både fysiskt och psykiskt, får i uppdrag att tillsammans med en pensionerad psykolog se med nya ögon på fallet. Men när hon hittar spår som binder samman det gamla försvinnandet med de nya morden behåller Marian upptäckten för sig själv och får en mycket farlig fiende efter sig.

Unni Lindell är aktuell med en psykologisk thriller där många trådar skickligt vävs samman av en ytterst erfaren kriminalförfattare.

Lindell är en av Nordens deckardrottningar och är en suverän stilist, förutom att hon kan konsten att göra intriger som både överraskar, har psykologisk skärpa och blick på samhället.
Upsala Nya Tidning

Intrigen är ganska komplicerad och Lindell är än en gång mästare i att hålla spänningen uppe ... Jag kan svårligen tänka mig ett bättre sällskap än Unni Lindell till påsk.
Gefle Dagblad

Unni Lindell är en mästare i att få sina karaktärer att leva. Hon tecknar bra människotyper, och miljöskildringarna är intensiva och fulla av finesser.
Trønder-Avisa

Äntligen en kriminalroman där allt klaffar ... Hon skapar stämning från första sidan, manar fram lukter och ljud. Samtidigt håller hon hela tiden tempot uppe. Det finns inte en död punkt i boken.
Dagbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Där Satan har sin tron
  2. +
  3. Sockerdöden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sockerdöden av Unni Lindell (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Där Satan har sin tron