Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2017-09-27
Upplaga
1
Förlag
FramSteget Bokförlag
Dimensioner
225 x 145 x 10 mm
Vikt
453 g
SAB
Hc
ISBN
9789175810942
Synd (inbunden)

Synd

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2017-09-27
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det är sent 1800-tal. I den värmländska socknen Frykeboda hittas klockaren, tillika poststationsföreståndaren, mördad. Någon har uppenbarligen brutit mot femte budordet: Du skall icke dräpa. Men det visar sig att det finns fler synder att bekänna.
Detta är den efterlängtade uppföljaren till Robert Warholms debutroman Skam. På nytt får vi följa länsmannen Nathanael Efraimsson och fjärdingsmannen Alfred Karlsson i deras arbete med att försöka få tag i gärningsmannen.
Även denna gång bygger historien på ett autentiskt svenskt rättsfall, men platser och personer är ändrade och upplösningen blir en annan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Synd
 2. +
 3. Skam

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skam av Robert Warholm (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robert Warholm

 • Skam

  Robert Warholm

  I den värmländska socknen Frykeboda hittas en ung kvinna mördad i sitt eget hem. Det är sent 1800-tal och kommunikationerna är långsamma, men en sådan här nyhet sprids snabbt på kyrkbacken. Länsmannen och fjärdingsmannen gör sitt bästa för att lös...

 • Ingenting att se

  Robert Warholm

  Carin blir som liten påkörd av en bil och blir rullstolsburen. Familjen bor i ett tvåvåningshus, men på grund av sitt handikapp kan Carin aldrig komma upp på övervåningen. När hon frågar föräldrarna vad som finns där uppe och om de kan bära upp he...

Bloggat om Synd