Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2000-01-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Settern AB
Medarbetare
Wahlén, Bo (foto)
Illustratör/Fotograf
Alf Andersson
Illustrationer
ill.
Dimensioner
240 x 175 x 10 mm
Vikt
385 g
SAB
Qcada
ISBN
9789175865133

Så Röker Du Kött Och Fisk

(25 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2000-01-01

Slutsåld

En faktabok som passar alla - från nybörjare till kunniga rökare.

Alf Andersson tar upp allt - från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk - till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Författare lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.

För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar. Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.

Dessutom en rad matrecept på rätter, där rökta matvaror utgör huvudingrediens, är illustrerade med färgfoton av Bo Wahlén. Recepten är sammanställda och utprovade av Alf Andersson och Christer Rönneholm, två "hemmakockar" som inte sparar på det goda här i livet! Smör och grädde saknas inte, ej heller förslag till passande drycker, många av kaloririka slag, att inmundiga till de olika rätterna!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Så Röker Du Kött Och Fisk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rätt bra beskrivet
  Ninni, 5 december 2014

  Det är en bra bok men inte exemplarisk. Bra besrkivet hur man kan bygga egna rökanläggningar. Kan rekommenderas till andra

 2. Bra och lättläst bok med tips om rökning och recept...
  Astrid Sandberg, 19 november 2013

  Bra och lättläst bok med tips om rökning och recept för oss som är nybörjare, man hade kunna haft mer olika modeller på rökar.

 3. utförlig och bra. lätt att förstå. Mycket trevlig bok....
  Peter Lind-Val, 29 juli 2013

  utförlig och bra. lätt att förstå. Mycket trevlig bok. rekomenderar den verkligen. har mycket användning för den då jag är nybörjare på rökning.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Alf Andersson

Övrig information

Så röker du kött och villt tar upp allt - från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk - till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Författare lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.

För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar. Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.

En rad recept på rätter, där rökta matvaror utgör huvudingrediens, är illustrerade med färgfoton av Bo Wahlén. Recepten är sammanställda och utprovade av Alf Andersson och Christer Rönneholm, två "hemmakockar" som inte sparar på det goda här i livet! Smör och grädde saknas inte, ej heller förslag till passande drycker, många av kaloririka slag, att inmundiga till de olika rätterna!