Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
79
Utgivningsdatum
2002-01-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Settern AB
Översättare
Jonas Rönneholm
Originalspråk
Danska
Medarbetare
Vestergaard, Niels (foto)
Illustratör/Fotograf
Niels Vestergaard
Illustrationer
ill.
Dimensioner
180 x 140 x 10 mm
Vikt
320 g
SAB
Qgbaa
ISBN
9789175865447
Flugfiskarens Abc : Allt Om Utrustning Och Flugorna ; Kastteknik ; Flugfisk (inbunden)

Flugfiskarens Abc : Allt Om Utrustning Och Flugorna ; Kastteknik ; Flugfisk

allt om utrustning och flugorna, kastteknik, flugfiske vid kust, sjö och strömmande vatten

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2002-01-01
146
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vestergaard, Niels. Flugfiskarens ABC. Vestergaard, Niels. Flugfiskarens ABC. Vestergaard, Niels. Flugfiskarens ABC. Vestergaard, Niels. Flugfiskarens ABC. Allt om utrustning och flugorna, kastteknik, flugfiske vid kust, sjö Allt om utrustning och flugorna, kastteknik, flugfiske vid kust, sjö Allt om utrustning och flugorna, kastteknik, flugfiske vid kust, sjö Allt om utrustning och flugorna, kastteknik, flugfiske vid kust, sjö och strömmande vatten. Mycket användbar, vacker bok med korta och strömmande vatten. Mycket användbar, vacker bok med korta och strömmande vatten. Mycket användbar, vacker bok med korta och strömmande vatten. Mycket användbar, vacker bok med korta texter, informativa bilder för alla nybörjare, inte minst passande texter, informativa bilder för alla nybörjare, inte minst passande texter, informativa bilder för alla nybörjare, inte minst passande texter, informativa bilder för alla nybörjare, inte minst passande för äldre barn & ungdomar! för äldre barn & ungdomar! för äldre barn & ungdomar! för äldre barn & ungdomar!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Flugfiskarens Abc : Allt Om Utrustning Och Flugorna ; Kastteknik ; Flugfisk
 2. +
 3. I Silveröringens Dal

De som köpt den här boken har ofta också köpt I Silveröringens Dal av Claes Hedenstierna (inbunden).

Köp båda 2 för 260 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Flugfiskarens Abc : Allt Om Utrustning Och Flugorna ; Kastteknik ; Flugfisk. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra!
  Anna, 14 mars 2018

  Jag gav denna i present till min sambo som flugfiskat en del, men ändå är relativt nybörjare. Han älskar den och tycker att den är toppen. Säger att han nu även förstår massa olika benämningar som ofta finns med i andra flugfiskebeskrivningar. Jag tyckte att boken var ganska tunn, men sambon tycker som sagt att den är toppenbra! :)

 2. Det var en väldigt bra bok för nybörjare inom...
  Nat Urligt, 18 juli 2013

  Det var en väldigt bra bok för nybörjare inom flugfiske, den tar upp allt jag hade frågeställningar om, från flugor och dess anvädningsområde till kastteknik och vattendrag. Jag tyckte den var väldigt omfattande för att vara så kort och lättläst. Det enda jag tyckte att den fattade var en bredare beskrivning av knutarna och dess användningsområden, eftersom vissa knutar ej kan användas med linor med olika styrkor, tyckte jag att detta fattades i boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Niels Vestergaard