Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2012-10-11
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Settern
Översättare
Peter M Eronson
Originaltitel
Reeding the Water
Dimensioner
230 x 214 x 15 mm
Vikt
835 g
SAB
Qgb
ISBN
9789175866406
Lär dig läsa öringvatten (inbunden)

Lär dig läsa öringvatten

Inbunden Svenska, 2012-10-11
188
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att fiska öring är bland det mest spännande som finns och genom att öka förståelsen för var öringen föredrar att stå och röra sig i olika typer av vatten, kan man radikalt öka chansen till hugg. Det är det den här boken handlar om, att lära sig läsa öringvatten för att bli en bättre fiskare.

Öringen försöker hela tiden tillgodose så många av sina behov som möjligt lä i strömmen, skydd från rovdjur och rovfåglar, rätt temperatur och syrehalt och tillgång till mat. Hur den gör det i olika typer av vatten får du lära dig här.

Boken är skriven för flugfiskare men öringen uppträder självklart likadant oavsett vilken fiskemetod man föredrar så även spinnfiskare har intressant information att hämta i den här boken.

Dave Hughes är en mycket omtyckt flugfiskeförfattare med mer en 20 boktitlar och han skriver regelbundet för många av de stora internationella flugfiskemagasinen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lär dig läsa öringvatten
  2. +
  3. Sveriges historia för släktforskare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sveriges historia för släktforskare av Roger Axelsson, Carin Bergström, Carl Henrik Carlsson, Sofia Ling (häftad).

Köp båda 2 för 407 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »