Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2016-06-08
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Settern
Medarbetare
Båge, Henrik (form) / Klippinge, Pelle (foto)
Dimensioner
234 x 215 x 12 mm
Vikt
544 g
SAB
Qgb
ISBN
9789175866604

Havsöringsguiden. Skåne & Blekinge

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2016-06-08
290
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En av den här bokens största förtjänster är den detaljerade presentationen av Blekinge och Skånes attraktivaste havsöringslokaler. Pelle Klippinge har med hjälp av vänner och kontakter samlat ihop drygt 60 olika kustplatser vilket är en unik bedrift. Detta hela vägen från östra Blekinge, runt hela sydkusten för att avslutas uppe vid Hallandsgränsen. Ett kustområde som räcker en livstid åt de flesta dedikerade havsöringsfiskare om man så vill. Dessutom är kusten den i särklass attraktivaste i dessa sammanhang med många besökare inte bara från Sverige, utan också från utlandet. Inte undra på det då snittvikterna är fina och att det finns chans till att fånga blänkare i 10-kilosklassen.

Precis som i Pelles tidigare Havsöringsguiden Småland - Öland , finns detaljerade kartor och noggranna beskrivningar över de hetaste platserna. Inte nog med det, i boken finns också inspirerande kapitel med senaste metoder och fakta varvat med initierade tips från några av landets mest erfarna och väderbitna kustprofiler. Närmare sydkustens eftertraktade silverpjäser än så kommer man inte varför det bara återstår att packa prylarna och ge sig ut för att fiska och njuta natur upplevelser längs denna sköna kust.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Havsöringsguiden. Skåne & Blekinge
  2. +
  3. SIGNERAD - Fotbollsresan - signerad av Erik Niva och Linn Nordström

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD - Fotbollsresan - signerad av Erik Niv... av Erik Niva, Linn Nordström (kartonnage).

Köp båda 2 för 549 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pelle Klippinge