Ulf gråter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (17.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Martina Montelius
Utgivningsdatum
2015-06-11
Förlag
Novellix
ISBN
9789175890371
Ulf gråter (ljudbok)

Ulf gråter Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2015-06-11

Styckköp

24

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Dramatikern och regissören Martina Montelius gjorde debut som skönlitterär författare med romanen Främlingsleguanen. Boken fick ett lysande mottagande. Det här är hennes nästa genredebut, novellen Ulf gråter, en egensinnig berättelse om en komplicerad relation mellan en mor och hennes son.

Birger bekände sin kärlek till mig en torsdag i september. Det var mot slutet av dagens session. Han sade att han hade bestämt sig för mig. Alla de kvinnor han behandlade,ja, även några av männen, älskade honom reservationslöst. Han visste allt om oss. Vi visste ingenting om honom. Han var vår far, vår lärare, vår närmaste förtrogne, och i förekommande fall den som försåg oss med livsviktiga mediciner såsom bensodiazepiner och SSRI-preparat. Alla hade vi samma geografiska plats som emotionellt vattenhål: Birgers praktik på Ribbersborgsslingan 8.

Det här är en ljudnovell från Novellix, inläst av författaren själv. Novellix ger ut noveller; nyskrivet och klassiker, en novell per bok. Novellerna finns i tre format - tryckt bok, e-bok och ljudbok. Läs mer på novellix.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ulf gråter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite konstig...
    Rasta Hanna, 10 maj 2019

    Lite konstig

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martina Montelius